Smink nélkül meglepően átlagos Olivia Wilde
Pedig a világ legjobb nője
A színésznőt az idei év legszexisebb hölgyének választották meg, ami smink nélküli arcát látva elég meglepő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde-ot a közelmúltban kapták lencsevégre a tengerentúlon kutyasétáltatás közben. A 25 éves amerikai színésznő meglehetősen otthonosra vette a figurát, és smink nélkül hagyta el házát, az egyik szemfüles lesifotós pedig azonnal megörökítette.


Wilde-ot nem igazán zavarta, hogy lefotózták, és minden szempontból elbűvölően festett, leszámítva smink nélküli arcát, ami miatt alig lehetett ráismerni.

Az álomgyárban csodákra képesek a sminkesek és stylistok, és habár sok színésznőt megörökítettek már szépségápolási szerek nélkül, Wilde hétköznapi és kicsinosított arca között hatalmas a különbség.

A népszerű színésznő tényleg úgy nézett ki, mintha bármikor szembejöhetne velünk az utcán, előnytelen frizurája pedig csak tovább rontotta az összhatást.

Valóra váltotta gyerekkori álmát

Wilde kétéves kora színésznő akart lenni, gyerekkori álmát pedig sikerült valóra váltania. Az ezredfordulót követően kapta meg első szerepét a Skins című sorozatban, és az elmúlt években olyan sikeres szériákban is feltűnt, mint a Doktor House vagy a Narancsvidék.

2004-ben a vásznat is meghódította a Szüzet szüntess! című vígjátékkal, de láthattuk az Alpha Dog és a Végzetes kitérő című alkotásokban is.

Arról nem is beszélve, hogy majdnem Bond-lány lett, ám Vesper Lynd szerepét a Casino Royale-ban végül Eva Greennek adták. Wilde többek között Meryl Streepet, Sigourney Weavert és Frances McDormandot nevezte meg legfőbb példaképeiként, akik a legnagyobb hatást gyakorolták rá.

A különleges szépséggel megáldott színésznő rendszeresen szerepel a legdögösebb hollywoodi sztárhölgyeket felvonultató listákon. Idén májusban például őt kiáltotta ki a Maxim a világ legjobb nőjének.

A vegetáriánus Wilde 2003 óta Tao Ruspoli dokumentumfilmes és flamenco-gitáros felesége.

Ezt is szeretjük