Ruha nélkül fotózták a világ legszebb nőjét

A gyönyörű színésznő nemcsak, hogy hagyta magát fényképezni, de a sztárságról is kendőzetlenül mesélt az újságírónak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde még nem tartozik azok közé a sztárok közé, akikért egymást tapossák a paparazzók, és képesek a kukát is áttúrni csak azért, hogy kiderítsék, mit ettek aznap.

De sokak szerint jó úton halad afelé, hogy nem is olyan sokára nagybetűs hírességként ünnepeljék, hiszen minden megvan benne, ami ehhez szükséges.

A 25 éves színésznő, aki a magyar nézőknek a Doktor House szimplán 13-asnak becézett csinos és nem mellékesen biszexuális medikájaként lehet ismerős, nem csak művelt - szülei elismert oknyomozó riporterek Washingtonban -, tehetséges, hanem kifejezetten szép is.

Hugh Laurie: Oliviát nehéz nem észrevenni

Ráadásul van benne valami buja tartózkodás, amivel képes az őrületbe kergetni a pasikat. Nem véletlenül választották a Maxim olvasói 2009 legszebb nőjének.

Bár a kitüntető helyezés saját bevallása szerint meglehetősen zavarba hozta a barna sztárt, azért láthatólag élvezi, hogy gyönyörűnek tartják a férfiak.

- Bevallom, amikor szóltak, hogy én lettem a világ legszebb nője, egy jó nagy pohár borral elbújtam a fürdőszobában. Nagyon is jól tudom, hogy ha valakit egy felsőfokú jelzővel illetnek, akkor rögtön megjelennek a tiltakozók. És én nem akartam azokkal az emberekkel foglalkozni - vallotta.

Azt is elárulta, nem nagyon érti ezt az egész szexistennő-ügyet - szerinte ez egyáltalán nem róla szól, mert ő nem ilyen. Mégis, különös módon idén már másodszor mondott igent a GQ magazinnak.

Sőt, míg a májusi fotókon felöltözve pózolt a fotósnak, addig az októberi számban megjelenő felvételek egyikén a maga csupasz valójában néz szembe a mohó férfiolvasókkal. Persze intim bájai látványát továbbra is megtartotta magának, no és férjének, Tao Ruspolinak, akivel immáron hat éve házasok.

Egyébként akik a moziban szeretnék viszontlátni Wilde-ot, hamarosan találkozhatnak vele a Year One vígjátékban, melyben Jack Black oldalán komédiázik.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Emellett nemrég fejeződtek be az In NorthWood thriller és a Tron Legacy sci-fi forgatási munkálatai is.

Ezt is szeretjük