Nem kapkodja el nagyon? A TV2 sztárja másodszorra is férjhez megy
1 év után
Olivia Wilde ujjára egy év együttélés után került gyűrű.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde, a nálunk a TV2-n és az AXN-en is futó Dr. House Remy Hadley doktornője válása után nem veszítette el hitét a házasságban.  

A 28 éves sorozatsztár és párja, Jason Sudeikis eljegyezték egymást, és az esküvővel sem akarnak sokáig várni.

Esküvő az iskolabuszban

Olivia Wilde első férjével, a művész Tao Ruspoli mindössze 19 évesen, 2003. június 7-én házasodott össze egy iskolabuszban, Washingtonban.

Később azt nyilatkozta, azért választották ezt a különleges helyszínt, mert csak így tudtak a nyilvánosság kizárásával, mindössze két tanúval, titokban egybekelni.

A pár 2011 februárjában bejelentette, hogy a színésznő és olasz hercegi családból származó férje külön folytatják tovább az életüket. Előbbi kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válási papírokat. A válást 2011. szeptember 29-én mondták ki.

Nem kellett sokáig várnia az újabb szerelemre: ugyanezen év novemberében már járni kezdett Jason Sudeikisszel.  A förtelmes főnökök című vígjátékból ismert, 36 éves színész, népszerű Saturday Night Live-komikus és Olivia Wilde hamar megállapították, hogy tökéletesen illenek egymáshoz. Néhány hónappal később össze is költöztek.

Másodszor házasodnak

A People a párhoz közel álló forrásoktól úgy tudja, a férfi nem sokkal az ünnepek után kérte meg szerelme kezét. Állítólag az esküvővel sem akarnak sokáig várni, pontos időpont azonban még nem ismert.

Jason Sudeikisnek szintén ez lesz a második házassága. Ő öt év után, 2004-ben vezette oltár elé a színésznő Kay Cannont, akivel 2010-ben váltak el. Ezt követően még ugyanebben az évben volt egy féléves kapcsolata January Jones színésznővel, a Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárjával.

Ezt is szeretjük