Félmeztelenül pózolt Olivia Wilde, a Dr. House bevállalós színésznője
Olivia Wilde a GQ magazin olasz kiadásában dobta le melltartóját, nem véletlenül lett 2009 legjobb nője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde legutóbb a GQ magazin olasz kiadásának kedvéért szabadult meg néhány ruhadarabjától, a végeredmény pedig igazán vérforraló lett.

A 25 éves amerikai színésznő lélegzetelállítóan dögösen néz ki a róla készült stílusos képeken, pedig tulajdonképpen nem is mutatott meg magából túlságosan sokat.

Nem igazán kell vetkőznie az erotikához

Habár a Dr. House sorozat csinos doktornője topless pózolt az egyik képen, a mellét azért eltakarta a kezével. De Wilde-nak nincs is szüksége a konkrét meztelenkedésre ahhoz, hogy bevadítsa a pasikat, hiszen csak úgy izzott körülötte a levegő, ahogyan fesztelenül pózolt szexi fehérneműjében.

A róla készült képeket elnézegetve érthető, hogy miért éppen őt választotta tavaly a Maxim a világ legszexisebb nőjének. A biszexualitását büszkén vállaló Megan Fox például azt nyilatkozta, olyan szexisnek tartja Oliviát, hogy legszívesebben megfojtana egy hegyi ökröt.

Nem lenne Pattinson helyében

Remy Hadley doktornő megformálója a közelmúltban az OK magazinnak adott interjújában meglepően őszintén és kritikusan nyilatkozott a világszerte egyre nagyobb méreteket öltő Robert Pattinson-hisztéria kapcsán.

Wilde saját elmondása szerint nem szeretne az Alkonyat szívtiprójának a helyében lenni, mivel hatalmas nyomás nehezedhet rá.

- Nem irigylem őt. Azt hiszem, ez a béka esete a forró vízzel. Robert Pattinson beleugrott a forrásban lévő vízbe, és ott is maradt, de remélhetőleg túléli. Amikor én kerültem oda, a víz még hideg volt, és lassan melegedett fel - magyarázta a népszerű sorozatsztár.

Véleményével pedig nincs egyedül, Kellan Lutz ugyanis a lesifotósok állandó zaklatásáért sajnálja Pattinsont.

Ezt is szeretjük