Gyönyörű menyasszony volt! Így nézett ki esküvői ruhában a népszerű színésznő
Olivia Wilde fényűző menyegzői főpróbát tartott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde csak úgy tündökölt a menyasszonyi ruhában. Szőkére festett haja nagyon jól mutatott a fátyol alatt.

A színésznő 2011 óta randevúzik párjával, a humorista Jason Sudeikisszel, aki karácsonykor el is jegyezte a lányt.

Gyönyörű menyasszony volt

Ugyan a Dr. House sztárjának magánélete a szerelemmel teljes, még nem a saját esküvőjén húzta fel a menyasszonyi ruhát. A Rush című új filmben játszhatja el a boldog feleséget. A produkcióban egy angol Forma-1-es világbajnok első feleségét alakítja, Suzy Millert.

A színésznő főpróbaként élte meg a forgatást, és elmondása szerint nagyon jól érezte magát a hófehér költeményben. Hosszú fátylával, felül csipkés ruhájában szenzációsan nézett ki. Mély dekoltázsa figyelemfelkeltő, de ízléses volt.

A filmben megformált karaktere és a versenyző kapcsolata nem tart örökké, hiszen a nő a színész Richard Burtonbe lesz szerelmes, ennek következtében elválik férjétől. Reméljük, az életben másképpen alakul majd a történet Olivia Wilde és kedvese között.

Tényleg elveszi feleségül

A 29 éves sztár és barátja, a 37 éves humorista valóban tervezik az esküvőt, igaz, a pontos dátumot még nem tűzték ki.

Egyes ismerősök híresztelései szerint a nő szorgalmazta a lánykérést, mivel minél hamarabb feleség, majd édesanya szeretne lenni.

A szertartásra valószínűleg már nem kell sokat várni, még az is lehet, hogy meglepik a közönséget, és titokban tartják meg a menyegzőt, csupán pár családtag jelenlétében, szerény körülmények között. Az biztos, hogy a lesifotósok résen vannak, és figyeli a páros minden lépését.

Legutóbb hawaii nyaralásukon kapták őket lencsevégre, ahol a szemtanúk szerint nagyon jól érezték magukat. Tökéletes az összhang közöttük, így már tényleg a nagy eseményre vár az egész világ.

Ezt is szeretjük