Szívfacsaró, hogy teltek Olivia Newton-John utolsó napjai: már lábra állni sem tudott
Olivia Newton-John utolsó napjairól az unokahúga rántotta le a leplet.

olivia-newton-john-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John hétfői halála az egész világot megrendítette, a Grease imádott Sandyje 73 évesen hunyt el, mellrákkal küzdött, a negyedik stádiumban volt. A család közleményéből kiderült, hogy az otthonukban hunyta le örökre a szemeit, szerettei körében, békés módon távozott.

Az utolsó napjaiban már nagyon gyenge volt, vallotta be unokahúga, Tottie Goldsmith a Nine Network csatornán futó The Current Affair című műsorban, írta meg a Daily Mail.

Olivia Newton-John utolsó napjai

Az 59 éves Tottie elárulta, hogy nagynénje egészségi állapota súlyosan megromlott az utolsó napokban. 

Tottie Goldsmith könnyeivel küzdve mesélt elhunyt nagynénjéről.
Tottie Goldsmith könnyeivel küzdve mesélt elhunyt nagynénjéről.
Fotó: Nine Network/A Current Affair

- Ez számunkra nem volt megdöbbentő, mindnyájan tudtuk, mennyire beteg volt, különösen az elmúlt öt napban. Nem tudtam időben visszatérni Amerikába, viszont szerettem volna tőle búcsút venni, így megkértem a férjét, hogy tartsa Olivia füléhez a telefont, de eközben bekapcsolta a FaceTime-ot, így sikerült utoljára látnom őt. Mindent elmondtam neki, amit el kellett árulnom. Akkor már elhagyott bennünket, de úgy érzem, megértette a mondandómat - magyarázta a könnyeivel küzdve.

 Az utolsó időszakában már nagyon vékony volt, és látszott rajta, hogy mennyire beteg, az unokahúg még egy beszélgetésükre is visszaemlékezett, amelynek pontos időpontját nem fedte fel, viszont az Olivia Newton-John Centre-ben történt, amit Ausztráliában hoztak létre, hogy a sztár segíteni tudjon rákbeteg sorstársain.

- Megkérdeztem tőle, hogy fél-e a haláltól, erre ezt válaszolta: "Bolond, nem félek. Sokkal többet tettem meg ebben az életben, amit valaha is elképzeltem."

Ez a fotó 2020 januárjában készült Olivia Newton-Johnról, a férjéről és az unokahúgáról.
Ez a fotó 2020 januárjában készült Olivia Newton-Johnról, a férjéről és az unokahúgáról.
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

Sok fájdalommal küzdött, ez egy nehéz út volt a számára.

- Nem csak a rák volt az, ami megtámadta a szervezetét. Más komplikációk is felmerültek nála, ami miatt kórházba került az érzékeny immunrendszerével.

A műsorvezető arra is rákérdezett, mi volt az énekesnő és színésznő legnagyobb büszkesége, erre az unokahúg egyből rávágta, hogy a gyermeke, Chloé.

- Annyira imádta azt a lányt. Chloé most egy nagyon kemény időszakon megy keresztül, de csodálatos ember.

A Grease-ből ismert Didi Conn a Good Morning Americában mondta el, hogy Newton-John már járni sem tudott az utolsó napjaiban, annyira gyenge volt, és egész napos ellátásra szorult.

- A férje, John és a lánya, Chloé folyamatosan ott voltak mellette, Olivia azt mondta nekem, hogy reménytelenül elkötelezettek voltak mindketten.

Olivia Newton-John és lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket töltött fel Chloé Lattanzi édesanyja emlékére az Instagram-oldalára.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük