Felkészült a halálra a rákos Olivia Newton-John - Nem áll többet kamera elé sem
A Grease egykori Sandy-je nem először küzd meg a rákkal.

olivia-newton-john-rakos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grease egykori főszereplőnője, a Sandy-t alakító Olivia Newton-John ismét rákkal küzd - ráadásul nem is először. 25 év után harmadszor is felütötte a fejét a gyilkos kór a szervezetében, holott kétszer már legyőzte a betegséget, ami egy masztektómiába került.

Felkészült a halálra Olivia Newton-John

A színésznő ezúttal is úgy gondolja, hogy képes lesz legyőzni a betegséget, ennek ellenére, ha mégis győzedelmeskedne a rák, akkor megbarátkozott a halál gondolatával is. Erről a The Herald Sun magazinnak mesélt:

- Ha rákot diagnosztizálnak nálad, az mindent megváltoztat. Persze, mind tudjuk, hogy egy nap meg fogunk halni, de nem szeretünk gondolni rá. Én már megbarátkoztam a gondolattal, hogy egy nap meg fogok. Ha tudod, hogy rákod van, egyszerűen evidenssé válik, hogy ez megtörténik, és sokkal jobban élvezed a szép pillanatokat, és minden napot ajándékként kezelsz.

Nem lép fel többet a színésznő.
Nem lép fel többet a színésznő.
Fotó: Scott Barbour / Getty Images Hungary

Én legalábbis így élem az életemet. Azt sem tervezem, hogy visszatérek a színpadra, a gyógyulásra, a családomra és a jótékonysági munkámra szeretnék fókuszálni - nyilatkozta a lapnak.

A sztárt szeptember óta nem láthattuk - akkor vallotta be a rajongóknak, hogy le kell mondania minden fellépését, ugyanis ismét rákkal küzd. Már a halálhírét is keltették - erre ő egy mosolygós felvételt töltött fel magáról a közösségi oldalaira, ami alá ezt írta: "azt hiszem, a halálommal kapcsolatos híresztelések kicsit túlzóak voltak".

Sztárok, akik jelenleg még rákkal küzdenek

Olivia Newton-John sajnos nem az egyetlen a sztárvilágban, aki jelenleg rákkal küzd. Nézd meg, kik harcolnak még a gyilkos kórral!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük