Legendás nyuszilányok
Marilyn Monroe-tól kezdve Erika Eleniakig több száz nyuszilány mutatta meg a Plaboy-ban bájait. Mi a legemlékezetesebbeket gyűjtöttük össze.

Dia

 	Marilyn Monroe 	Marilyn Monroe a Playboy első, 1953 decemberi számában pózolt meztelenül. Hivatalosan azonban nem ő volt az első playmate magazin történetében, Monroe-t ugyanis még úgy mutatták be, mint Sweetheart of the Month. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Sosem látott fotók Marilyn Monroe-ról utolsó filmjének forgatásán »

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a Playboy első, 1953 decemberi számában pózolt meztelenül. Hivatalosan azonban nem ő volt az első playmate magazin történetében, Monroe-t ugyanis még úgy mutatták be, mint Sweetheart of the Month.

Kapcsolódó cikk:
Sosem látott fotók Marilyn Monroe-ról utolsó filmjének forgatásán »

Dia

 	Bettie Page 	Az ötvenes évek egyik leghíresebb modellje a Playboy 1955 januári számában mutatta meg bájait. Page a fétis modellek egyik úttörő személyisége volt, aki később kiérdemelte a Pin-upok Királynője megtisztelő titulust.

Bettie Page

Az ötvenes évek egyik leghíresebb modellje a Playboy 1955 januári számában mutatta meg bájait. Page a fétis modellek egyik úttörő személyisége volt, aki később kiérdemelte a Pin-upok Királynője megtisztelő titulust.

Dia

 	Jayne Mansfield 	Az ötvenes évek egyik leggyönyörűbb szexszimbóluma 1955 februárjában volt a hónap nyuszilánya. Karrierje fájdalmasan rövid ideig tartott: 1967-ben ugyanis autóbalesetet szenvedett. 34 éves volt.

Jayne Mansfield

Az ötvenes évek egyik leggyönyörűbb szexszimbóluma 1955 februárjában volt a hónap nyuszilánya. Karrierje fájdalmasan rövid ideig tartott: 1967-ben ugyanis autóbalesetet szenvedett. 34 éves volt.

Dia

 	China Lee 	1964 augusztásnak nyuszilánya eredetileg Margaret Lee néven látta meg a napvilágot 1942-ben. Ő volt a Playboy történetének első ázsiai származású playmate-je.

China Lee

1964 augusztásnak nyuszilánya eredetileg Margaret Lee néven látta meg a napvilágot 1942-ben. Ő volt a Playboy történetének első ázsiai származású playmate-je.

Dia

 	Jennifer Jackson 	Amikor 1965 márciusában megjelentek a Playboyban Jennifer Jackson fényképei, Hefner szerkesztőségét elárasztották a tiltakozó levelek. Jennifer Jackson volt ugyanis a magazin történetének első színesbőrű nyuszilánya.

Jennifer Jackson

Amikor 1965 márciusában megjelentek a Playboyban Jennifer Jackson fényképei, Hefner szerkesztőségét elárasztották a tiltakozó levelek. Jennifer Jackson volt ugyanis a magazin történetének első színesbőrű nyuszilánya.

Dia

 	Mary és Madelaine Collinson 	A máltai születésű Collinson-lányok voltak az első ikrek, akik a Playboy hasábjain pózoltak. Fényképeik az 1970 októberi számban jelentek meg.

Mary és Madelaine Collinson

A máltai születésű Collinson-lányok voltak az első ikrek, akik a Playboy hasábjain pózoltak. Fényképeik az 1970 októberi számban jelentek meg.

Dia

 	Bebe Buell 	Az amerikai modell 1974 novemberében tűnt fel a Playboyban. Buell karrierje helyett magánéletével hívta fel magára a figyelmet, hiszen olyan rocksztárok fejét csavarta el, mint Iggy Pop, David Bowie vagy Mick Jagger. Sokan nem is tudják róla, hogy ő Liv Tyler édesanyja. 	Kapcsolódó cikk: 	9 évvel fiatalabb nála! Ezzel a jóképű pasival jött össze Liv Tyler »

Bebe Buell

Az amerikai modell 1974 novemberében tűnt fel a Playboyban. Buell karrierje helyett magánéletével hívta fel magára a figyelmet, hiszen olyan rocksztárok fejét csavarta el, mint Iggy Pop, David Bowie vagy Mick Jagger. Sokan nem is tudják róla, hogy ő Liv Tyler édesanyja.

Kapcsolódó cikk:
9 évvel fiatalabb nála! Ezzel a jóképű pasival jött össze Liv Tyler »

Dia

 	Dorothy Stratten 	1979 augusztásának nyuszilányát féltékeny férje - akitől éppen válófélben volt - lőtte főbe hidegvérrel 1980. augusztus 14-én. Stratten még csak 20 éves volt, tragikus halála pedig megrázta az egész világot.

Dorothy Stratten

1979 augusztásának nyuszilányát féltékeny férje - akitől éppen válófélben volt - lőtte főbe hidegvérrel 1980. augusztus 14-én. Stratten még csak 20 éves volt, tragikus halála pedig megrázta az egész világot.

Dia

 	Erika Eleniak 	A gyönyörű színésznőt 1989 júliusában csodálhatták meg rajongói a nyuszis magazinban. Eleniak később a Baywatch sztárjaként öregbítette hírnevét, ám mostanában sokkal inkább kilóival került a figyelem középpontjába. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Erika Eleniak »

Erika Eleniak

A gyönyörű színésznőt 1989 júliusában csodálhatták meg rajongói a nyuszis magazinban. Eleniak később a Baywatch sztárjaként öregbítette hírnevét, ám mostanában sokkal inkább kilóival került a figyelem középpontjába.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Erika Eleniak »

Dia

 	Pamela Anderson 	Pamela Anderson 1989 októberében került először a Playboy címlapjára. Ezt követően 1990 februárjában lett a hónap nyuszilánya. A kilencvenes években és az ezredfordulót követően több alkalommal is pucérkodott a magazinban. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Képtelen abbahagyni! Pamela Anderson 43 évesen is átlátszóban szaladgál »

Pamela Anderson

Pamela Anderson 1989 októberében került először a Playboy címlapjára. Ezt követően 1990 februárjában lett a hónap nyuszilánya. A kilencvenes években és az ezredfordulót követően több alkalommal is pucérkodott a magazinban.

Kapcsolódó cikk:
Képtelen abbahagyni! Pamela Anderson 43 évesen is átlátszóban szaladgál »

Dia

 	Anna Nicole Smith 	A Playboy tragikus sorsú nyuszilánya 1992 májusában pózolt először a magazinban, majd ő lett az 1993-as év playmate-je. 39 éves korában gyógyszer-túladagolásban halt meg. Az ügy körülményei pedig a mai napig tisztázatlanok. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Kísérteties hasonlóság! Íme, a fiatalon elhunyt modell tündéri kislánya »

Anna Nicole Smith

A Playboy tragikus sorsú nyuszilánya 1992 májusában pózolt először a magazinban, majd ő lett az 1993-as év playmate-je. 39 éves korában gyógyszer-túladagolásban halt meg. Az ügy körülményei pedig a mai napig tisztázatlanok.

Kapcsolódó cikk:
Kísérteties hasonlóság! Íme, a fiatalon elhunyt modell tündéri kislánya »

Dia

 	Shauna Sand 	1996 májusának nyuszilánya 1996 és 2002 között Lorenzo Lamas felesége volt, újabban pedig kínos közszerepléseivel és botrányaival igyekszik magát megszállottan a figyelem középpontjában tartani.

Shauna Sand

1996 májusának nyuszilánya 1996 és 2002 között Lorenzo Lamas felesége volt, újabban pedig kínos közszerepléseivel és botrányaival igyekszik magát megszállottan a figyelem középpontjában tartani.

Dia

 	Victoria Silvstedt 	A svéd modell 16 éves korában megnyert egy orgazmust színlelő versenyt, a hónap nyuszilánya 1996 decemberében lett, 1997-ben pedig őt választották meg az év playmate-jének is.

Victoria Silvstedt

A svéd modell 16 éves korában megnyert egy orgazmust színlelő versenyt, a hónap nyuszilánya 1996 decemberében lett, 1997-ben pedig őt választották meg az év playmate-jének is.

Dia

Dalene Kurtis2001 szeptemberében Dalene Kurtis volt a hónap nyuszilánya. Ő volt az első Playboy történetében, aki teljesen csupaszra borotválta ölét a fotózás előtt. 2003-ban egy műanyag Playboy-babát mintáztak testéről.

Dalene Kurtis

2001 szeptemberében Dalene Kurtis volt a hónap nyuszilánya. Ő volt az első Playboy történetében, aki teljesen csupaszra borotválta ölét a fotózás előtt. 2003-ban egy műanyag Playboy-babát mintáztak testéről.

Dia

Shanna MoaklerA bombázó színésznő és tévésztár 15 évesen kezdett modellkedni, 1995-ben pedig ő lett Miss USA. A Playboyban 2001 decemberében mutatta meg bájait a pasik legnagyobb örömére.

Shanna Moakler

A bombázó színésznő és tévésztár 15 évesen kezdett modellkedni, 1995-ben pedig ő lett Miss USA. A Playboyban 2001 decemberében mutatta meg bájait a pasik legnagyobb örömére.

Dia

Divini Rae2003 novemberének nyuszilánya nemcsak a magazinban, hanem a kamerák előtt is levetkőzött már nem egy alkalommal. Divini Rae olyan erotikus tévésorozatok sztárja, mint a Hotel Erotica Cabo vagy a The Erotic Traveler.

Divini Rae

2003 novemberének nyuszilánya nemcsak a magazinban, hanem a kamerák előtt is levetkőzött már nem egy alkalommal. Divini Rae olyan erotikus tévésorozatok sztárja, mint a Hotel Erotica Cabo vagy a The Erotic Traveler.
Ezt is szeretjük
Fotó: