Íme, az első fotók Fatboy Slim háromnapos babájáról
Fatboy Slim és felesége nem sokáig rejtegették a kis csöppséget, ugyanis a kórházból kifelé jövet kapták le őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010- január 15-én, csütörtökön egy londoni kórházban megszületett Fatboy Slim második gyermeke, aki a Nelly May nevet kapta szüleitől.

A negyvenhat éves brit lemezlovas-producer, valamint harminckilenc éves felesége, Zoe Ball a világ legboldogabb párjának nevezték magukat, miután császármetszéssel világra jött az imádnivaló csöppség.

Elvonóra ment tavaly

A sztárpárnak korántsem volt könnyű dolga, hiszen mindkettejüknek alaposan meggyűlt a baja az alkohollal. Fatboy Slim – polgári nevén Norman Cook – 2009. március 4-én önként vonult be a bournemouth-i Providence Project nevű elvonóra, hogy legyőzze a pia iránti vágyat, amellyel saját bevallása szerint jó ideje küzdött már.

- Megcsináltam az első esküvőt alkohol nélkül, az első Glastonbury Fesztivált alkohol nélkül, az első Ibizát alkohol nélkül. Megtaláltam a módját, hogy minden jól működjön. Nem arról van szó, hogy nehéz lett volna. Arról van szó, hogy egészen más, ha nem vagy magadon kívül a piától. Sosem ihatok többet hátralévő életem során – nyilatkozta a Sunnak a slágergyáros.

Felesége is lerakta a poharat

Ám nemcsak ő, hanem párja is lemondott már évekkel ezelőtt a részegeskedésről, éppen azért, hogy egy újabb babával bővülhessen családjuk.

Cook és Ball 1999-ben álltak az oltár elé, házasságuk azonban korántsem volt zökkenőmentes, hiszen mindkét fél hűtlenségéről érkeztek különféle hírek.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy 2003-ban majdnem elváltak, ám három hónappal később sikerült kibékülniük, és újra összejöttek.

Első közös gyermekük, Woody 2000. december 15-én született meg, második - néhány napos - babájukat pedig a sztároktól szokatlan módon nem rejtegették, hanem hagyták, hogy lefotózzák a kórházból kifelé jövet.

Ezt is szeretjük