Kivillant Noemie Lenoir feneke szétrepedt ruhájából
A modell-színésznő lazán vette, hogy a megjelentek gazdagabbak lettek popója látványával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noemie Lenoir a jelek szerint olyan hölgy, aki nem jön zavarba akkor sem, ha kínos szituációba keveredik. A Marks & Spencer modellje, aki egy ideje már a filmes karrierrel is kacérkodik, minderről a Milánói Divathéten adott tanúbizonyságot.


A nagyszabású rendezvény egyik jótékonysági eseménye volt az amfAR számára szervezett árverés, melyen az AIDS kutatására szakosodott egyesület kasszájába igyekeztek minél több pénzt gyűjteni a megjelent illusztris vendégek – egyebek közt Donatella Versace, Dita Von Teese és Linda Evangelista, no és természetesen a már említett francia szépség.

Nem esett kétségbe

Amikor azonban Lenoir a színpadra lépett, hogy lelkesítse a megjelenteket, gyönyörű estélyi ruhájának cipzárja szétnyílt, láthatóvá téve formás hátsóját és a rajta feszülő tangabugyit egyaránt.

Az egzotikus fehérneműmodell nem jött zavarba a ruhabakitól, sőt, igyekezett előnyt kovácsolni az arcpirító epizódból. Felajánlotta ugyanis, hogy azzal a szerencsés licitálóval tölti az estét, aki a legtöbb pénzt ajánlja fel a szervezetnek.

Az ugyan nem derült ki, melyik – minden bizonnyal férfi – adakozó szegődhetett párjául az eseményen. Ám az igen, hogy kimondottan bőkezűek voltak a megjelentek, összesen ugyanis 693 ezer fontot, azaz több mint 200 millió forintnak megfelelő összeget kalapoztak össze a hírességek.

Siker a szakmában, kudarc a magánéletben

A harmincéves Noemie Lenoir egyébként 16 éves kora óta modellkedik, a L’Oreal 2001-ben szerződtette, azóta pedig olyan nagynevű cégeket képviselt, mint a Gap, a Next vagy a Victoria’s Secret. Az ezredfordulót követően felbukkant néhány filmben is – Az utolsó gyémántrablás, Csúcsformában 3 -, de mostanában mintha kevésbé törné magát egy-egy filmszerepért.

Ami a magánéletét illeti, 2004-ben hozzáment Claude Makélélé sztárfocistához, egy évvel később pedig megszületett fiuk, Kelyan.Kapcsolatuk azonban nem állta ki az idő próbáját, év elején ugyanis szakítottak, bár próbálták titokban tartani döntésüket.
Ezt is szeretjük