A Trónok harca Jaime Lannisterjének gyönyörű tini lánya van: fotókon a 17 éves Safina
Nikolaj Coster-Waldau két lány édesapja.

nikolaj-coster-waldau-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2011-ben elstartolt a Trónok harca című sorozat az HBO-n, számos, eddig kevésbé ismert színész vált világsztárrá, így járt a dán származású Nikolaj Coster-Waldau is, aki Jaime Lannistert játszotta.

Alakításáért két alkalommal még Emmy-díjra is jelölték, ám egyik alkalommal sem nyert. Az ötvenéves színész régóta családos embernek vallhatja magát, feleségét, Nukakát 1997-ben vette el, a nő két lánnyal ajándékozta meg: 2000 októberében Philippa, 2003 novemberében Safina látta meg a napvilágot Dániában, a család jelenleg Los Angelesben lakik.

Ő Nikolaj Coster-Waldau tini lánya

Az idősebbik Waldau lány a fiatal felnőttek életét éli már, a kisebbik viszont még tinédzser, bár idén novemberben már ő is nagykorúvá válik. A 17 éves sztárcsemete gyönyörűen fest a fotóin, amelyeket az Instagramra feltöltött magáról. Nagyon szép a mosolya.

safina-2
Fotó: Instagram/Nukaka Coster-Waldau, Instagram/Safina Waldau

Coster-Waldau és felesége is színészek, így nem csoda, hogy lányaikat is vonzza a szakma. Idősebbik gyermekük 2014-ben szerepelt a Girl and the dogs című rövidfilmben, Safina 2018-ban debütált a képernyőn, a Theo & Den Magiske Talisman című dán sorozatban játszotta el Simone szerepét. A széria nagyon népszerű volt a dánoknál, a tévés közvetítéseket több mint 700 ezren követték figyelemmel.

A lányt leszerződtette a Lindberg Management cég is, így úgy tűnik, komolyan gondolja, hogy a szülei nyomdokába lépjen. Az Instagramon is egyre népszerűbb, több mint 22 ezer ember kíváncsi a posztjaira. Ki tudja, lehet, pár éven belül sokkal többször halljuk még Safina nevét.

safina-waldau
Fotó: Instagram/Safina Waldau

Nikolaj-Coster Waldau az interjúiban csak nagyon ritkán mesél a lányairól, óvja a magánéletüket, ám a The View című talk-show-ban elmondott egy aranyos sztorit, amikor pont Safináért ment az iskolába.

- Ez nem sokkal azután történt, hogy megjelent az első évad. Mentem érte a suliba, akkor még csak hétéves volt. Besétáltam az osztálytermébe, erre az összes kisgyerek ezt vágta a fejemhez: "te lökted ki azt a kisfiút az ablakból" (Jaime Lannister az első részben löki ki Brant az ablakból a sorozatban - a szerk.). Végül kiderült, hogy a tanáruk nagy rajongója volt a szériának, és azt gondolta, vicces lenne, ha a gyerekek így üdvözölnének engem - emlékezett vissza.

Peter Dinklage felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes Peter Dinklage felesége.

Ezt is szeretjük