Piócaként duzzadnak a szétműtött Nikki Cox ajkai
A népszerű sorozatsztár még csak 30 éves, de sikerült arcát úgy szétszabatnia, hogy már úgy néz ki, mint egy kacsacsőrű emlős.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nikki Cox brutális új fotóját látva szóhoz sem lehet jutni, a 30 éves amerikai színésznő ugyanis elképesztő mértékben vitte túlzásba a plasztikáztatást.


Habár mindenféle szépészeti beavatkozásban része volt, a legborzalmasabban gigantikus ajkai festenek, amelyeket úgy telepumpáltak kollagénnel, hogy kész csoda, ha nem durrannak ki, mint a lufik.

Az álomgyárban egyre több áldozatot szed a plasztikafüggőség, ez alól Cox sem kivétel. Az esetében a legszomorúbb az, hogy életkora biztosan nem adott neki okot arra, hogy ilyen durván szétszabassa arcát, arról nem is beszélve, hogy a sorozatsztár egy igazi bombázó volt, mielőtt kés alá feküdt volna.

Gyerekkora óta az álomgyár bűvöletében él

Persze nincs mit csodálkozni azon, hogy Hollywood beteges világa őt is megfertőzte, hiszen a kaliforniai színésznő négy éves korában kezdte pályafutását, és azóta a showbiznisz kegyetlen birodalmának bűvöletében él.

Nem igazán sikerült befutnia

Karrierje során olyan sorozatokban láthattuk, mint a Baywatch, a Star Trek, a General Hospital, de néhány szuperprodukcióiba is sikerült bekerülnie, amelyek közül a Terminátor 2. – Az ítélet napját érdemes kiemelni.

Kiábrándító fotóit és borzalmasan duzzadt ajkait látva érthető, ha sokaknak a kacsacsőrű emlős jut róla eszébe.Érthetetlen, hogy miért hagyta a sebészeket, hogy megfosszák egykor természetes bájától és szépségétől, arról nem is beszélve, hogy vajon szerinte így fest egy ideális száj?
Ezt is szeretjük