Ijesztő fotó: így kapták le a műsorvezetőt legutóbb a városban
Nigella Lawson már csak árnyéka egykori önmagának, alig lehet ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig lehetett felismerni Nigella Lawsont, akit vasárnap kaptak lencsevégre az utcán. A sztárszakács csak árnyéka volt önmagának.

A lapok szerint a műsorvezetőt nagyon megviselte, hogy főzős műsora az Egyesült Államokban megbukott.

A drog miatt majdnem megbukott a karrierje

A The Taste című műsor első évadát még hétmillióan nézték, ám a második évadra a nézők háromnegyede eltűnt. Most az ABC csatorna azon gondolkodik, hogy leveszi a műsorról a show-t.

Lawson tengerentúli karrierjét egyébként nagyon megtépázta az a botrány, amely során kiderült, rendszeresen használt drogokat. A tévés elismerte, hogy valóban fogyasztott kokaint "néhányszor", amikor halálos beteg első férjével, John Diamonddal élt. Elmondása szerint a közös kábítószer-fogyasztás célja az volt, hogy a rákbetegség végső stádiumában járó Diamond szenvedéseit enyhítsék.

Elismerte azt is, hogy második férjével, Charles Saatchival kötött, világraszóló botrányok közepette tavaly véget ért házasságának utolsó évében ismét kábítószerhez - kokainhoz és kannabiszfélékhez - folyamodott azért, hogy "elviselhetetlen" életét és Saatchi "terrorizmusát" elviselhetőbbé tegye.

Az ügy miatt felkerült az amerikai feketelistára is, és megtagadták tőle a beutazást, így a televíziós show forgatását is el kellett halasztani.

Ezt is szeretjük