Fotó! Egyre kövérebbé hízik Nigella Lawson, a bájos tévés szakácsnő
A mosolygós Nigellának nemcsak a népszerűsége nőtt meg néhány év alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella Lawson - ezeket a neveket és a hozzájuk kapcsolódó arcokat még az is ismeri, akinél a főzés kimerül abban, hogy néhány percig mikróz valamilyen zacskós készételt.

Tavaly óta pocaktájon még gömbölyűbb

A felsorolt sztárok ugyanis brit tévés szakácsok, és mindegyik egy-egy nagyszerű karakter a maga nemében.

Míg Oliver haverkodva főz, és mesélgetés közben ripsz-ropsz összedob valami finomságot, Ramsay pedig nyerseségéről és cifra káromkodásairól híres, addig Lawson maga a kajapornó királynője - már ahogy rajongói becézgetik a 49 éves szépséget.

Imád enni

A barna szakácsnő ugyanis imádja főzés közben szinte elcsábítani nem csak a nézőket, hanem az összes nyersanyagot is - és vonzódása több mint plátói.

Akik rendszeresen figyelemmel követik műsorát - a Nigella falatozója volt az első ilyen jellegű sorozata -, azok bizonyára jól tudják, mennyire szereti kóstolgatni az ételt a belevaló konyhatündér.

Ez azonban alakján is meglátszik, mint azt a nemrég készült fotók is bizonyítják.

Bármennyire is igyekezett fekete ruhájában elrejtőzni, pocakja feltűnően dudorodott, amikor a Scotts nevű étterembe igyekezett a minap, hogy barátaival elköltsön egy ebédet.

Pedig főnökei - jelenleg a BBC alkalmazza - több alkalommal is megkérték, fogja vissza magát az evéssel. Állítólag arra is nagy gondot fordítottak, hogy terebélyesedő méreteit ne nagyon lehessen észrevenni a tévé képernyőjén keresztül.

Nagy a befolyása

Ám bármennyire igyekeznek, Lawson egyre népszerűbb, teltkarcsú alakját pedig a brit nők többsége irigykedve szemléli. Egy, a közelmúltban elvégzett felmérés szerint állítólag a hölgyek kétharmada pontosan úgy szeretne kinézni, mint a tévésztár.

Ráadásul a tévészakácsnő a britek főzési kultúrájára is jelentős befolyással van: 2006-ban például kétszeresére nőtt hálaadás környékén a libazsíreladások száma, miután Lawson azt mondta műsorában, hogy a jó pulykasült elképzelhetetlen libazsír nélkül.

Ezért aztán nincs mitől félniük a rajongóknak: a híresség valószínűleg sokáig incselkedik még velük a tévéképernyőn keresztül.

Ezt is szeretjük