"Hónapokig pizsamában voltam" Fájó válásáról mesélt az ismert színésznő
Nicole Kidmant nagyon megviselte Tom Cruise-tól való válása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és Tom Cruise Hollywood egyik legnépszerűbb álompárja volt a kilencvenes években.

1989-ben a Mint a villám forgatásán ismerkedtek meg, esküvőjükre pedig 1990 karácsonyán került sor a coloradói Telluride városában.

A szakítás után elvetélt

Két gyermeket fogadtak örökbe, 1998 májusára azonban olyannyira megromlott kapcsolatuk, hogy különköltöztek. Nicole Kidman akkor három hónapos terhes volt, nem sokkal később pedig elvetélt.

Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva Tom Cruise 2001 februárjában nyújtotta be a válókeresetet, az igazi okokra azonban máig nem derült fény.

A 44 éves amerikai színésznő csak évekkel később nyilatkozott magánéletének ezen fejezetéről a Daily Mailnek, feltárulkozó interjújában pedig nem titkolta el, mennyire megviselte a válás.

Egyáltalán nem foglalkozott magával

- Hónapokig pizsamában voltam. A gyerekeimet is pizsamában vittem az iskolába. Pizsamában csináltam nekik zabkását. Nem éreztem úgy, hogy fel kellene öltöznöm - kezdte vallomását.

- Nem foglalkoztam a frizurámmal sem. Nem sminkeltem ki magam. Kit érdekel, gondoltam. Senkit sem izgat, hogy finom-e az illatom, jól nézek-e ki, jól áll-e rajtam az a gyönyörű fekete ruha - folytatta.

Azt sem titkolta el, hogy nagyon szeretett volna még egy gyereket, de apa nélkül nem akart szülni.

- Szerettem volna még gyerekeket. Legalább egy babát szülni. Tényleg nagyon szerettem volna. Nem tudom, ha megtörténik, milyen lett volna, de biztosan nagyon nagy áldás lett volna nekem. Apa nélkül azonban mégsem lett volna olyan jó ötlet - tette hozzá Nicole Kidman.

A színésznőnek egyébként a gyermekáldásra sem kellett sokáig várnia, hiszen második férjétől, Keith Urban zenésztől két gyereke is született: Sunday Rose 2008-ban, Faith Margaret pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük