Nicole Kidman arca már alig mozog a sok botoxtól
Nicole Kidman egyre aggasztóbban néz ki, legutóbb például a Golden Globe-gálán jelent meg ijesztően merev arccal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman kétségkívül nemzedéke egyik legkiválóbb színésznője, aki Virginia Woolf írónő hiteles megformálásért Az órák című filmben megérdemelten vehette át az Oscar-díjat néhány évvel ezelőtt.

Ám hiába a tehetség, a profizmus és a siker, ha a 42 éves színésznő nem tud ellenállni a plasztikai sebészet áldásosnak tartott, ám kétélű vívmányainak.

Önmaga viaszbábu-hasonmásának tűnt

Kidman tiszteletét tette a közelmúltban a Golden Globe-díjátadó gálán, ahol elbűvölően festett elegáns ruhájában, ám arca rémisztően merev volt a sok botoxtól. Az összhatás szó szerint ijesztőre sikeredett - a sztármami úgy nézett ki, mint viaszból kiöntött hasonmása Madame Tussaud valamelyik múzeumában.

A Star magazin mindeközben arról számolt be, hogy Nicole aggasztó átalakulása már a producereknek is szemet szúrt, és félelmükben úgy határoztak, hogy nem tartanak igényt a munkájára. Ráadásul a kritikusok a Nine című filmben látható alakításával sem voltak elégedettek, ami szintén nem sokat javított helyzetén.

Három szerep is ugrott

A bulvárlap értesülései szerint a korábbi hírekkel ellentétben Kidman nem fog szerepelni sem a Bel Mai, sem a Monte Carlo, sem pedig a Hogyan fogjunk milliomost? című klasszikus remake-jében.

Az ok pedig az öregedés, valamint a túlzásba vitt plasztikáztatások, amit egy pillanatig sem titkolt el Michael Levine, az LCO nevű cég igazgatója - úgy fogalmazott, hogy Nicole nem tisztességesen öregszik, és ez rontja az esélyeit Hollywoodban.

Túlzott aggodalomra azonban semmi ok, a szőke színésznő ugyanis a közeljövőben kezdi el forgatni A dán lány című életrajzi filmet, amely Lili Elbe történetét dolgozza fel, aki először esett a világon teljes nemátalakító műtéten.

Ezt is szeretjük