Nicole Scherzinger csillogó estélyi ruhába bújt: csodásan festett a kreációban
Nicole Scherzinger gyönyörűen festett a The Masked Singer ötödik évadának premier adásában.

nicole-scherzinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls egykori énekesnője az elmúlt években többféle szórakoztató műsor zsűriszékében helyet foglalhatott, már többször volt az X-Factor mentora, emellett 2019 óta a The Masked Singer állandó nyomozója.

Az Egyesült Államokban március 10-én indult az utóbbi produkció ötödik évada, melynek első részében Scherzinger egy csillogó estélyit viselt.

Nicole Scherzinger csak úgy ragyogott ebben a ruhájában

A 42 éves énekesnő, akár egy hollywoodi díva, úgy festett csillogó estélyijében. A fotóhoz ezt írta: "Próbáltam nyugodtnak és lazának tűnni, de itt már olyan izgatott voltam a The Masked Singer premierje miatt."

A rajongók imádták a ruhaválasztását: "Úgy ragyogsz, akár a galaxis. Elképesztően festesz!", "Úristen, olyan vagy, akár egy Disney-hercegnő.", "Eddig ez a legszebb ruha, amit viseltél a műsorban, azt hiszem, ez lesz az örök favoritom" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

A stylistja Jessica Paster volt, aki az előző évadokban is több csillogó ruhát adott a sztárra, amelyek remekül festettek rajta. Amikor a 2000-es évek közepén világhírűvé vált a Pussycat Dollsszal, már akkor is sokan imádták Scherzinger stílusát, főleg a nőies és szexi ruhadarabokat részesítette előnyben karrierje elején.

Több márkával is kollaborált, hogy saját tervezésű ruháit piacra dobja, 2010-ben a C&A-val, 2014-ben a Missguideddel szerződött le.

Amikor Nagy-Britanniában élt néhány évig, az az időszak óriási hatással volt a stílusára, erről 2012-ben a Marie Claire-nek vallott.

- Angliában olyan egyedülálló stílusok vannak, amelyekkel máshol nem találkozhat az ember ezen a világon. Rengeteg inspirációt merítettem az utcákon látottakból, ez pedig hatással volt a saját stílusomra is.

A 2021-es Golden Globe legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhakölteményekben mutatkoztak a hírességek az idei Golden Globe-gálán.

Ezt is szeretjük