Nicole Kidman köldökig kivágott ruhában szexiskedik - Egy háló takarja a testét
Az Elle magazin címlapján egy igazán merész ruhát viselt.

nicole-kidman-elle-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman a világ legszebb nője címet is megkapta 2002-ben, és azóta sem került le a gyönyörű hölgyek toplistájáról - kivéve azt a kényes időszakot, amikor a botox átvette az uralmat a mimikája felett, és jégkirálynőssé fagyasztotta az arcát.

Ilyen szexi a legújabb címlapfotóján

Szerencsére ma már kiment a botox a szervezetéből, és visszanyerte régi szépségét, emiatt pedig nemcsak a karriere futott fel ismét, hanem a magazinok címlapjain is egyre többször visszaköszön a csinos arca. Az ELLE következő, novemberi számában is őt láthatjuk, méghozzá egy igazán merész kreációban.

Az Oscar-díjas színésznő egy köldökig kivágott Dior Haute Couture estélyit visel, az egész testét pedig befedi egy fekete háló, mely egyfajta fekete özvegyes külsőt kölcsönöz neki - persze a legjobb értelemben, pláne így halloween közeledtével.

A képek az ez évi Women in Hollywood című kiadványhoz készültek, melyben az Álomgyár legbefolyásosabb nőit mutatja be a lap. Margot Robbie, Scarlett Johansson és Gwyneth Paltrow mellett pedig természetesen Nicole Kidman is címlapra került, aki a Hatalmas kis hazugságok című sorozata miatt még nagyobb rajongótáborra tett szert.

- Mindenki azt kérdezi, hogy "És mikor lesz már új évad? Mikor kezdődik meg a harmadik évad fogatása?" Nyugi, emberek. Szeretnénk, ha lenne új évad, mert nagyon szeretünk együtt dolgozni, a forgatás során pedig barátok is lettünk, így az együtt töltött idő különösen jólesik, főként hogy a forgatókönyv is ilyen jó. A Bombshellt is éppen emiatt vállaltam el: szerettem volna a barátnőmmel, Charlize Theronnal közös filmben szerepelni. Utána majd meglátjuk, mi lesz - mesélte a lapban.

Lánya is örökölte a szépségét

Sunday Rose a Hatalmas kis hazugságokban már belekóstolhatott a színészkedésbe, most pedig újra kamera elé állt anyja oldalán. Nézd meg, milyen bájos!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük