Nicolas Cage 4 nap házasság után elvált - Feleségét máris új pasival kapták le
Erika Koikét nagyon feldühítette a színész árulása.

nicolas-cage-exfelesege-erika-coike-uj-pasija-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage és Erika Koike frigye úgy vonult be a történelembe, mint a világ egyik legrövidebb sztárházassága, ugyanis csak négy napig bírták egymás mellett - a színész ennyi idő után adta be a kérelmet a nász érvénytelenítésére.

Négy napig voltak házasok

Március 25-én mondták ki az igent Las Vegas-ban, március 29-re pedig már a válásuk hírével volt tele a bulvársajtó. Akkor előkerült egy videó is a színészről, amin részegen üvöltözött a bíróságon, azt kiabálva, hogy a nő csak a pénzére pályázik - valószínűleg ez lehet az oka a gyors válásnak.

A sminkmesterként dolgozó Erika Koikét nagyon megviselte a férfi viselkedése, hiszen állítása szerint nem is az ő ötlete volt az esküvő, és rettentően rossz színben tünteti fel ez az eset a világ előtt. Mindenesetre a nő nem szomorkodott sokáig, tegnap máris egy fiatal férfi társaságában kapták le a fotósok. A Daily Mail megkeresésére ezt reagálta a lesifotókra:

- Szabad nő vagyok, azt teszek, amit akarok, elvégre Nic is azt tette, nem igaz? Nem fogunk kibékülni, vagy újra összejönni egymással. Csendben is elválhattunk volna, ha meggondolta magát, de ehelyett nyilvánosan megalázott. Megbántott, és rosszul bánt velem, az egész úgy, ahogy van, nem volt fair, de ezt már az ügyvédeink dolga lerendezni - nyilatkozta a lapnak.

Szomorú, hiszen már egy éve együtt voltak, egy Puerto Rico-i forgatáson jöttek össze, ahol Koike sminkelte a film sztárjait, Cage pedig színészként tűnt fel a filmben. Úgy tűnt, minden rendben van közöttük, és, habár gyorsan jött az esküvő, a rajongók szentül hitték, hogy a nő mellett végre rálel a boldogságra a sztár - sajnos azonban tiszavirág-életű volt a frigy.

A legrövidebb sztárházasságok

Britney Spears és gyerekkori barátja 48 óráig voltak házasok, aztán rájöttek, hogy óriási hibát követtek el. Nézd meg, kik voltak a rekorderek a legrövidebb sztárházasságok történelmében!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük