Nicky Hilton aggasztóan lesoványodott
A világhírű milliárdoscsemete, Paris Hilton testvére szemmel láthatólag képtelen abbahagyni túlságosan szigorú diétáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton ezt csinálta meg azt csinálta – néhány év alatt úgy megtanultuk a milliárdos csemete és botrányhősnő nevét, hogy sok fiatalnak Párizsról már nem is a francia főváros ugrik be elsőnek.

Néhány éve még egészségesebben nézett ki

Nos, ezúttal nem arról lesz szó, miért is szakított a leányzó aktuális kedvesével, jelenleg inkább a lánytestvérek – egyébiránt még két öccsük is van - visszahúzódóbb tagjára koncentrálunk.

Nicky Hilton közel sem él olyan kirakatban, főleg nem manapság, mint magamutogató nővérkéje. A híres hotelmágnás második csemetéje eredetileg divattervezőnek tanult, és bár a főiskolát nem fejezte be, végül mégiscsak szakmájában maradt.

Versenyt fogy nővérével

2004-ben, elsősorban a fiatal korosztálynak szánt Chick elnevezésű kollekciójával debütált a divatban, majd rá néhány évre állt elő a felnőttebb, no és tehetősebb réteg számára tervezett Nicholai ruhákkal.

Mindezek mellett, nővére társaságában modellként is a kifutóra lépett, ám talán ez a legtöbb, ami tőle telik, ha a nyilvánosságról van szó. Ezt mi sem bizonyítja, minthogy Paris vele tervezte elindítani híres-hírhedt valóságshow-ját, a Simple Life-ot.

Azonban mivel Nicky nem volt hajlandó – nagyon okosan – tévébeli bohóckodással rontani az imázsát, nővérkéje végül kebelbarátnőjével, Nicole Richie-vel vágott bele az agysejtleépítő projektbe.

Egyszóval Nicky Hiltontól ne várjon senki kiszivárgott szexkazettát és egyéb porfelverő balhét. Ellenben a súlya időről időre témává válik, és nem véletlenül.

A divattervezőként és modellként is sikeres szőkeség ugyanis már-már betegesen soványnak néz ki a mostanában készült fotókon. Amikor azonban szembesítik csontos alkatával, akkor rendre elutasítja, hogy bárminemű étkezési gondjai lennének.

Sőt azzal védekezik, hogy csupán a mindenre éhes sajtó gyártja körülötte a műbalhét néhány előnytelen fénykép alapján. Pedig valójában a média nem igazán törődik vele, van elég írnivaló Parisról is.

Mindenesetre azért szembetűnő a különbség a 25 éves hírességről néhány éve, illetve nemrég készült képeken – a korábbi egészséges alakjáról egyértelműen lekopott a hús az eltelt években, így aztán nem csoda, ha minden csontja kilátszik.

Ezt is szeretjük