Bizarr! Új bőrt növeszt magának Pharrell Williams
De vajon mi baja lehet a régivel?
Az ismert sztár meglepő titokba avatta be rajongóit egy népszerű weboldalon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pharrell Williams ugyanis elárulta, több százezer dollárt fog elkölteni azért, hogy új bőrt növesszenek neki.

Sok helyen borítják tetoválások

A 35 éves zenész-rapper-producer karrierje a ’90-es években indult, eleinte dalszövegeket írt, de rapszámaival is elérte, hogy lassan megjegyezzék a nevét. Többek között a 2001-es Britney sláger, az I’m a Slave 4 U is a közreműködésével készült.

Bár eredetileg Janet Jacksonnak szánták, végül Spears kisasszonynál kötött ki a nóta, akinél aztán egyfajta mérföldkővé vált - a korábbi cukormázas jókislányos dalok után ez volt az első, amely az énekesnőt a szexisebb vadmacska oldaláról mutatta be.

Egy felnőtt férfi vágyai

Pharell a N*E*R*D formáció tagjaként és a Neptunes produkciós iroda vezetőjeként egyaránt nagy népszerűségre tett szert: együtt dolgozott Justin Timberlake-kel, Madonnával és Gwen Stefanival is, előadói minőségében pedig fellépett a 2007-es Diana emlékkoncerten. Egyszóval van mit a tejbe aprítania a multitálentumnak, így aztán nem csoda, ha rászánta magát a bizarr bőrcserére. Állítása szerint elege van már a számos tetoválásából, melyeket az évek során varratott magára, és úgy gondolta, ezen az eléggé költséges, de kétségkívül hatásos módon
megszabadul a testére rajzolt emlékektől.

- Persze tudom, hogy bazi sokba kerül, de teszek rá, megéri. A karomon például tűz lobog – hát ne lobogjon már tűz a karomon, nem igaz? Végtére is, felnőtt férfi vagyok, vagy mi!

A zenész azt is elmesélte, az észak-karolinai Wake Forest Intézet bőrregeneráló kezelésében vesz részt, melynek keretén belül mintát vesznek a bőréből, majd annak struktúráját előállítják mesterségesen. Ha elkészült az új bőr, akkor rávarrják az eltüntetni kívánt tetkóra, és kész.

- Ha meggyógyul, akkor azt varrathatok magamra, amit csak akarok! – ujjongott a sztár. Nos, ennyit a felnőtt férfiségről.

Ezt is szeretjük