A pop legdögösebb üdvöskéi
Tehetségesek, szexisek, és pillanatok alatt megismerte a nevüket a világ. Nézd meg, kik a popszakma legellenállhatatlanabb üdvöskéi.

Dia

 	Beyoncé 	A Destiny's Child egykori üdvöskéje már a lánybandával is sikeres volt. Ám népszerűsége az egekig szárnyalt szólóénekesnőként, nem beszélve arról, hogy színésznői alakításait - egyebek közt a Dreamgirls-ben is játszott - szintén magasztalja a kritika. A szakmai sikerek mellett magánélete is harmonikus - 2011 januárjában megszületett kislánya. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak egy hónapja szült! Beyoncé szűk, vörös ruhában ment a koncertre »

Beyoncé

A Destiny's Child egykori üdvöskéje már a lánybandával is sikeres volt. Ám népszerűsége az egekig szárnyalt szólóénekesnőként, nem beszélve arról, hogy színésznői alakításait - egyebek közt a Dreamgirls-ben is játszott - szintén magasztalja a kritika. A szakmai sikerek mellett magánélete is harmonikus - 2011 januárjában megszületett kislánya.

Kapcsolódó cikk:
Csak egy hónapja szült! Beyoncé szűk, vörös ruhában ment a koncertre »

Dia

 	Nelly Furtado 	Az 1978-as, portugál szülőktől származó kanadai énekesnő 2000-ben söpörte be a Grammyt az I'm Like a Bird című dalával. Azóta - kisebb kihagyás után, amikor gyermeke született - sikert sikerre halmoz. 2009-ben jelent meg első teljes egészében spanyol nyelvű albuma, a Mi Plan.

Nelly Furtado

Az 1978-as, portugál szülőktől származó kanadai énekesnő 2000-ben söpörte be a Grammyt az I'm Like a Bird című dalával. Azóta - kisebb kihagyás után, amikor gyermeke született - sikert sikerre halmoz. 2009-ben jelent meg első teljes egészében spanyol nyelvű albuma, a Mi Plan.

Dia

 	Christina Aguilera 	Christina Aguilera az ezredforduló környékén platinaszőke hajával, erőteljes sminkjével és bizarr fellépőruháival maga volt a megtestesült botránycsomag. Ám 2008-ban szülési szabadságra ment - és míg ő babázott, Lady GaGa színre lépett. Ki tudja, talán ez volt az oka, hogy negyedik stúdióalbumát, a 2010-es Bionic-ot fanyalogva fogadta a kritika. 	Kapcsolódó címke: 	Christina Aguilera » 	 

Christina Aguilera

Christina Aguilera az ezredforduló környékén platinaszőke hajával, erőteljes sminkjével és bizarr fellépőruháival maga volt a megtestesült botránycsomag. Ám 2008-ban szülési szabadságra ment - és míg ő babázott, Lady GaGa színre lépett. Ki tudja, talán ez volt az oka, hogy negyedik stúdióalbumát, a 2010-es Bionic-ot fanyalogva fogadta a kritika.

Kapcsolódó címke:
Christina Aguilera »

 

Dia

 	Lady GaGa 	A 2000-es évek első évtizedének hatalmas durranása kétségtelenül Lady GaGa, aki szinte a semmiből bukkant elő, és egy év alatt megkerülhetetlen világsztárrá nőtte ki magát. Az 1986-os, olasz felmenőktől származó énekesnő rendszeres botrányaival sokkolja a közvéleményt, ugyanakkor albumait viszik, mint a cukrot. GaGa 2010-ben a Forbes által összeállított A világ legbefolyásosabb emberei-listán az előkelő második helyre került. 	Kapcsolódó cikk: 	Sosem látott fotó! Lady GaGa átlagos gimnazista csaj volt »

Lady GaGa

A 2000-es évek első évtizedének hatalmas durranása kétségtelenül Lady GaGa, aki szinte a semmiből bukkant elő, és egy év alatt megkerülhetetlen világsztárrá nőtte ki magát. Az 1986-os, olasz felmenőktől származó énekesnő rendszeres botrányaival sokkolja a közvéleményt, ugyanakkor albumait viszik, mint a cukrot. GaGa 2010-ben a Forbes által összeállított A világ legbefolyásosabb emberei-listán az előkelő második helyre került.

Kapcsolódó cikk:
Sosem látott fotó! Lady GaGa átlagos gimnazista csaj volt »

Dia

 	Miley Cyrus 	Miley Cyrus karrierjét a Disney üdvöskéjeként kezdte a Hannah Montana című zenés sorozatban. Ebben egy olyan, napközben hétköznapi diáklányt alakított, aki éjszaka dögös énekesnővé avanzsál. Az 1992-es születésű sztár időközben a színészet helyett egyre inkább az énekesi pálya felé kacsintgat, és igyekszik minél előbb levetkőzni tinilányos imázsát. 	Kapcsolódó cikk: 	Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust » 	 

Miley Cyrus

Miley Cyrus karrierjét a Disney üdvöskéjeként kezdte a Hannah Montana című zenés sorozatban. Ebben egy olyan, napközben hétköznapi diáklányt alakított, aki éjszaka dögös énekesnővé avanzsál. Az 1992-es születésű sztár időközben a színészet helyett egyre inkább az énekesi pálya felé kacsintgat, és igyekszik minél előbb levetkőzni tinilányos imázsát.

Kapcsolódó cikk:
Többet mutatott, mint akart! Zavarba ejtő szerelésben fotózták le Miley Cyrust »
 

Dia

 	Pink 	Az 1979-es születésű énekesnő - eredeti nevén Alecia Beth Moore - 2000-ben robbant be a poppiacra There You Go című albumával. Azóta még négy nagylemeze jelent meg. A pop, punk és rock hangzást egyaránt képviselő sztár gyakran alkalmaz koncertjein akrobatikus elemeket, fiatalon ugyanis egy ideig szertornázott.

Pink

Az 1979-es születésű énekesnő - eredeti nevén Alecia Beth Moore - 2000-ben robbant be a poppiacra There You Go című albumával. Azóta még négy nagylemeze jelent meg. A pop, punk és rock hangzást egyaránt képviselő sztár gyakran alkalmaz koncertjein akrobatikus elemeket, fiatalon ugyanis egy ideig szertornázott.

Dia

 	Alicia Keys 	Az 1981-es születésű Alicia Keys-t édesanyja hétévesen iratta be a zeneiskolába, hogy zongorázni tanuljon. Bár a leányzó felnőve a könnyedebb műfaj felé fordult, mamája bizonyára nem bánja. Főleg, miután 2002-ben egyszerre öt Grammy-díjjal távozott a zenei eseményről. 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben is vállalja gömbölyödő pocakját az énekesnő » 	 

Alicia Keys

Az 1981-es születésű Alicia Keys-t édesanyja hétévesen iratta be a zeneiskolába, hogy zongorázni tanuljon. Bár a leányzó felnőve a könnyedebb műfaj felé fordult, mamája bizonyára nem bánja. Főleg, miután 2002-ben egyszerre öt Grammy-díjjal távozott a zenei eseményről.

Kapcsolódó cikk:
Bikiniben is vállalja gömbölyödő pocakját az énekesnő »

 

Dia

 	Carrie Underwood 	Az 1983-as születésű Carrie Underwood az Egyesült Államokban oly népszerű country pop csinos képviselője. A hölgy a Shania Twain által kijárt úton halad tovább a zenei életben. Népszerűségét az American Idol tehetségkutatónak köszönheti, melyet 2004-ben megnyert. Azóta dalai rendszeresen felkerülnek a Billboard Hot Country Hits listájára.

Carrie Underwood

Az 1983-as születésű Carrie Underwood az Egyesült Államokban oly népszerű country pop csinos képviselője. A hölgy a Shania Twain által kijárt úton halad tovább a zenei életben. Népszerűségét az American Idol tehetségkutatónak köszönheti, melyet 2004-ben megnyert. Azóta dalai rendszeresen felkerülnek a Billboard Hot Country Hits listájára.

Dia

 	Shakira 	Shakira 1977-ben született Kolumbiában, ezért eleinte spanyol nyelvterületen próbált érvényesülni. A nagy áttörés a 2001-es Whenever, Wherever című angol nyelvű dallal következett be, azóta sikert sikerre halmoz. 	Kapcsolódó cikk: 	A fotósok kedvence volt! Shakira kivágott miniruhában érkezett a gálára »

Shakira

Shakira 1977-ben született Kolumbiában, ezért eleinte spanyol nyelvterületen próbált érvényesülni. A nagy áttörés a 2001-es Whenever, Wherever című angol nyelvű dallal következett be, azóta sikert sikerre halmoz.

Kapcsolódó cikk:
A fotósok kedvence volt! Shakira kivágott miniruhában érkezett a gálára »

Dia

 	Rihanna 	A barbadosi énekesnő - aki országának tiszteletbeli kulturális nagykövete - ahogy egyre népszerűbb, úgy válik egyre merészebbé mind az öltözködésében, mind a színpadi show-iban. 2011-ben a hazai rajongók is láthatták az énekesnőt, aki Budapesten is hozta a tőle megszokott szexi formáját. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Grammy-gála legdögösebb sztárjai »

Rihanna

A barbadosi énekesnő - aki országának tiszteletbeli kulturális nagykövete - ahogy egyre népszerűbb, úgy válik egyre merészebbé mind az öltözködésében, mind a színpadi show-iban. 2011-ben a hazai rajongók is láthatták az énekesnőt, aki Budapesten is hozta a tőle megszokott szexi formáját.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Grammy-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Pixie Lott 	A brit Pixie Lott egyfajta válasz az amerikai Lady Gagára, persze amolyan angol visszafogottsággal. Az 1991-ben világra jött bombázó nevét 2009-ben ismerték meg a - főként európai - poprajongók a Mama Do sláger kapcsán. Ám a hölgy azóta minden erejével azon van, hogy a tengerentúlon is megvesse a lábát.

Pixie Lott

A brit Pixie Lott egyfajta válasz az amerikai Lady Gagára, persze amolyan angol visszafogottsággal. Az 1991-ben világra jött bombázó nevét 2009-ben ismerték meg a - főként európai - poprajongók a Mama Do sláger kapcsán. Ám a hölgy azóta minden erejével azon van, hogy a tengerentúlon is megvesse a lábát.

Dia

 	Taylor Swift 	Az 1989-es születésű Taylor Swiftre mindenki akkor figyelt fel, amikor a 2009-es MTV Music Awards gálán neki ítélték a legjobb videónak járó díjat a You Belong With Me című country pop számáért. Kanye West azonban úgy vélte, Beyoncé sokkal jobban megérdemelné a kitüntetést, ezért félrészegen a színpadra ment, kikapta Taylor kezéből a mikrofont, és elmondta véleményét. A botrányt és a józanodást követően elnézést kért, sőt, egy dalt is is írt neki engesztelésül.

Taylor Swift

Az 1989-es születésű Taylor Swiftre mindenki akkor figyelt fel, amikor a 2009-es MTV Music Awards gálán neki ítélték a legjobb videónak járó díjat a You Belong With Me című country pop számáért. Kanye West azonban úgy vélte, Beyoncé sokkal jobban megérdemelné a kitüntetést, ezért félrészegen a színpadra ment, kikapta Taylor kezéből a mikrofont, és elmondta véleményét. A botrányt és a józanodást követően elnézést kért, sőt, egy dalt is is írt neki engesztelésül.

Dia

 	Katy Perry 	Az amerikai énekesnő igazi kaliforniai lány, aki imádja, ha rá figyelnek, ugyanakkor körüllengi valami cukormázas báj. 2008-ban vált igazán népszerűvé az I Kissed a Girl című dallal, és azóta is sikert sikerre halmoz. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez neki estélyi? Katy Perry elképesztő szettben érkezett a gálára »

Katy Perry

Az amerikai énekesnő igazi kaliforniai lány, aki imádja, ha rá figyelnek, ugyanakkor körüllengi valami cukormázas báj. 2008-ban vált igazán népszerűvé az I Kissed a Girl című dallal, és azóta is sikert sikerre halmoz.

Kapcsolódó cikk:
Ez neki estélyi? Katy Perry elképesztő szettben érkezett a gálára »

Dia

 	Natalie Imbruglia 	Bár színésznőként kezdte, az 1975-ös születésű ausztrál énekesnő végül Torn című slágerével robbant be a köztudatba, mely az egész világot meghódította. 	Kapcsolódó cikk: 	Felismered? Észbontóan dögös nő lett a vadóc Natalie Imbruglia » 	 

Natalie Imbruglia

Bár színésznőként kezdte, az 1975-ös születésű ausztrál énekesnő végül Torn című slágerével robbant be a köztudatba, mely az egész világot meghódította.

Kapcsolódó cikk:
Felismered? Észbontóan dögös nő lett a vadóc Natalie Imbruglia »
 

Dia

 	Kesha 	Az 1987-ben született amerikai énekesnő, aki TiK ToK című slágerével robbant be a popzenébe, hamar szép rajongótábort szerzett vadóc, szexi stílusával.

Kesha

Az 1987-ben született amerikai énekesnő, aki TiK ToK című slágerével robbant be a popzenébe, hamar szép rajongótábort szerzett vadóc, szexi stílusával.

Dia

 	Selena Gomez 	Az 1992-es születésű amerikai sztár karrierjét a Barney és barátai című gyerekeknek szóló sorozattal kezdte, de nem csak színésznőként, énekesnőként is szép sikereket arat a Disney üdvöskéje. 	Kapcsolódó cikk: 	Bájos tinisztárból vérbeli díva! Selena Gomez felejthetetlen ruhái 2011-ből »

Selena Gomez

Az 1992-es születésű amerikai sztár karrierjét a Barney és barátai című gyerekeknek szóló sorozattal kezdte, de nem csak színésznőként, énekesnőként is szép sikereket arat a Disney üdvöskéje.

Kapcsolódó cikk:
Bájos tinisztárból vérbeli díva! Selena Gomez felejthetetlen ruhái 2011-ből »

Dia

 	Jordin Sparks 	Az 1989-es születésű amerikai énekes-dalszerző karrierje az American Idol tehetségkutató 6. évadának megnyerésével indult el. Debütáló dala, a Tattoo azonnal platinalemez lett az USA-ban. Második, Battlefield című albuma 2010-ben jelent meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Egyre merészebb! Köldökig kivágott ruhában fotózták az ismert énekesnőt »

Jordin Sparks

Az 1989-es születésű amerikai énekes-dalszerző karrierje az American Idol tehetségkutató 6. évadának megnyerésével indult el. Debütáló dala, a Tattoo azonnal platinalemez lett az USA-ban. Második, Battlefield című albuma 2010-ben jelent meg.

Kapcsolódó cikk:
Egyre merészebb! Köldökig kivágott ruhában fotózták az ismert énekesnőt »

Dia

 	Tanita Tikaram 	Tanita Tikaram a nyolcvanas évek végén robbant be a zene világába, szexis külső helyett fiús megjelenésével, és jellegzetes, mély hangjával bűvölte el közönségét. Legismertebb slágere a Twist in My Sobriety. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Tanita Tikaram »

Tanita Tikaram

Tanita Tikaram a nyolcvanas évek végén robbant be a zene világába, szexis külső helyett fiús megjelenésével, és jellegzetes, mély hangjával bűvölte el közönségét. Legismertebb slágere a Twist in My Sobriety.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Tanita Tikaram »

Dia

 	Avril Lavigne 	Az 1984-es születésű kanadai énekesnő tinisztárként robbant be a köztudatba, és azóta is töretlen a népszerűsége. Ráadásul korai, szakadt, fiús ruháit azóta vagány és nőies szerelésre cserélte, amivel minden bizonnyal további pasirajongókat is szerzett magának.

Avril Lavigne

Az 1984-es születésű kanadai énekesnő tinisztárként robbant be a köztudatba, és azóta is töretlen a népszerűsége. Ráadásul korai, szakadt, fiús ruháit azóta vagány és nőies szerelésre cserélte, amivel minden bizonnyal további pasirajongókat is szerzett magának.

Dia


            	Nicole Scherzinger
            	Nicole Scherzinger a Pussycat Dolls vezető énekesnőjeként vált híressé. A bulvárlapokban sokáig álompárt alkottak a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal. Az amerikai X-Factor első szériájában a zsűri tagja volt.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Erre senki nem számított! Az X-Factor mentorait halálosan megfenyegették »

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a Pussycat Dolls vezető énekesnőjeként vált híressé. A bulvárlapokban sokáig álompárt alkottak a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal. Az amerikai X-Factor első szériájában a zsűri tagja volt.

Kapcsolódó cikk:
Erre senki nem számított! Az X-Factor mentorait halálosan megfenyegették »

Ezt is szeretjük
Fotó: