Most már hivatalos! Neil Patrick Harris lesz a 2015-ös Oscar-gála műsorvezetője
Kiderült, hogy Ellen DeGeneres után ki vezeti a 2015-ös Oscart.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-gála hivatalos honlapján is megjelent a közlemény, miszerint jövőre Neil Patrick Harris vezeti az akadémia nagyszabású rendezvényét.

A színész első alkalommal áll műsorvezetőként az Oscar-gála színpadjára, melyet 2015. február 22-én tartanak majd, és az ABC élőben is közvetíti.

- Nagyon örülünk, hogy Neil lesz az Oscar házigazdája. Régóta ismerjük már, és figyelemmel követtük, ahogy mind a tévében, mind a mozivásznon, mind pedig a színpadon egyre jobban kiteljesedik. Úgy hisszük, az Oscar levezénylése tökéletes lesz vele, mindaz a tapasztalat és tehetség, ami benne van, elsöprő erejűvé teszi majd a gálát - lelkendezett Craig Zadan és Neil Meron, akik a 87. Oscar-gála producerei.

- Megtiszteltetés számomra, hogy olyan elődök nyomába léphetek, mint Johnny Carson, Billy Crystal és Ellen DeGeneres és mindenki más, aki már vezette a műsort. Ezzel a bakancslistám teljes lett - nyilatkozott Neil Patrick Harris.

És valóban, ahogy a 41 éves, kétgyerekes színész, aki partnerével, David Burtkával tíz év párkapcsolat után idén szeptemberben házasodott össze, a Twitter-oldalán megosztotta, ez volt az utolsó tétel a bakancslistáján, ami még nem teljesült. A 20 tétel között olyanok szerepeltek, mint "költözzek New Yorkba", "kettéfűrészeljek egy nőt", "nyerjek egy Tony-díjat", "énekeljek Snoop Doggal", "aludjak Hamupipőke kastélyában" vagy az, hogy "megházasodjak".

A 2014-es Tony díjátadó legszebbjei

Neil Patrick Harris négyszer vezette a Tony-díjátadót, 2014-ben pedig a musical kategóriában nyert díjat. Nézd meg, milyen színésznők vettek részt az idei gálán!

Ezt is szeretjük