A vízbe fulladt színésznő megmentette kisfia életét: a sajátját sajnos már nem tudta

Naya Rivera halálesetéről új információkat közölt a rendőrség.

naya-rivera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 8-án eltűnt Naya Rivera, a Glee sztárja a Piru-tónál, miközben együtt hajókázott négyéves kisfiával, Josey-val. A helyi kapitányság nagy erőkkel kereste a testét, már akkor azt feltételezték, hogy a sztár valószínűleg elhunyt. Végül július 13-án találtak rá holtan.

Az egész világot megrázta a szörnyű tragédia, amiről most újabb részleteket árult el Ventura megye rendőrkapitánysága.

Naya Rivera haláláról újabb részletek derültek ki

Bill Ayub rendőrseriff erősítette meg, hogy tényleg a színésznő holttestét találták meg. A kis Josey korábban a nyomozóknak elárulta, hogy anyukájával együtt úsztak a tóban, mielőtt megtörtént a baj.

- Azt feltételezzük, hogy a késő délutáni órákban tűnhetett el. A hajó, amit nem kötöttek ki, valószínűleg sodródni kezdett, ahhoz elegendő energiát gyűjtött, hogy a fiát visszavigye a hajó fedélzetére, de arra már nem volt elég, hogy saját magát is megmentse - vázolta fel a szomorú esetet.

Ez a kép még 2019-ben készült róluk.
Ez a kép még 2019-ben készült róluk.
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Ayub állítása szerint a kisfiú azt is elmesélte a nyomozóknak, hogy Rivera segített neki felmászni a hajóra, de mire hátranézett, a színésznő már nem volt ott. Hozzátette, semmilyen szabálytalanságra vagy öngyilkosságra utaló jelet nem találtak a nyomozás során. Rivera sajnos nem viselt mentőmellényt az eset történésekor. A tóban való úszást hivatalosan engedélyezik, ám a legtöbben inkább csak hajókáznak a környéken. Az Államokban hétfőn indult egy petíció, azt szeretnék, ha a jövőben betiltanák a Piru-tóban való úszást.

Ennél a tónál történt a tragédia.
Ennél a tónál történt a tragédia.
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

A színésznő számára kisfia volt az első, 2018-ban így nyilatkozott róla a People magazinnak.

- Szeretném leszögezni, hogy én mindent Josey-ért teszek. Rengeteget beszélgetünk, annyira aranyos és tündéri. Az élet annyi területén inspirál engem, egy vállalkozást is indítottam a semmiből, amire nagyon büszke vagyok. Tudom, hogy ő is az - magyarázta akkor a lapnak, majd hozzátette, gyerekeknek készíttet ruhákat.

Hírességek, akik korán özvegyültek meg

Sajnos számtalan ismert ember veszítette el túl korán szeretett társát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük