Bevallotta nyomasztó titkát Natalie Portman
A gyönyörű színésznő új filmje kapcsán mesélt fiatalkorának egyik ijesztő epizódjáról, ami az életébe is kerülhetett volna akár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman múlt héten a Los Angeles Timesnak adott interjút legújabb, New York, szeretlek! című filmjének premierje alkalmából. 

A 28 éves színésznő a romantikus rövidfilmekből összeállított mozi egyik epizódját rendezőként is jegyzi, egy másikban pedig színésznőként tűnik fel.

A gyönyörű sztár elmondta, nagy álma vált valóra azzal, hogy megint rendezhetett, ami számára nem valami pótlék, hanem igaz szerelem.

Portman 2008-ban már rendezett egy rövidfilmet Eve címmel, Lauren Bacall-lal és Ben Gazzarával a főszerepben - nem elképzelhetetlen, hogy előbb-utóbb akár egy egész estés mozi direktori székében is helyet foglal majd.

Az interjú egyik legmegdöbbentőbb részletében Natalie őszintén mesélt a Szemtől szemben című thriller saját életére gyakorolt hatásáról is, ami odáig vezetett, hogy összevagdosta magát:

- 14 éves voltam, amikor megkaptam a Szemtől szemben egyik mellékszerepét. Egy lányt játszottam, aki végül öngyilkos lesz.

Egy évvel később én is megvágtam magam, miután összevesztem az édesanyámmal. Sem azelőtt, sem azóta nem tettem ilyesmit. Biztos vagyok benne, hogy véres csuklóm filmbeli látványa fertőzte meg a pszichémet – osztotta meg emlékeit a nyilvánossággal a színésznő.

Natalie Portmant legközelebb a Love and Other Impossible Pursuits című filmben láthatjuk majd, következő filmjei közül pedig a Black swan című thriller tűnik a legérdekesebbnek.Darren Aronofsky hátborzongató mozijában egy balett-táncosnőt alakít majd, aki különösen veszélyes versengésbe kezd természetfeletti képességekkel rendelkező pályatársával.
Ezt is szeretjük