Hol a szendeség? Natalie Portman csípőig felsliccelt ruhában mutatta meg magát
Natalie Portman új fotókon mutatta meg, tud a végzet asszonya lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman szerénységéről és kislányos bájáról híres - a tehetségén kívül természetesen. Legújabb képein azonban megmutatja, tud kifejezetten nőies nő is lenni. A Leon, a profival híressé vált színésznő az Elle magazinnak adott interjújában elmondta, kisfia, Aleph teljesen átírta a szülőségről alkotott véleményét. Eddig ugyanis nem gondolta, hogy az anyaság munka lenne, most viszont úgy érzi, ennél összetettebb, bonyolultabb, nehezebb és minden idegszálát követelő feladatkör nincs is.

- Imádok anya lenni, de sokkal intenzívebb feladat ez, mint a színészkedés. Így, ha forgatni kell menni, az olyan, mintha szabadnapom lenne - nevetett.

Kinek a stílusa jön be?

A Golden Globe-gála után a Screen Actors Guild Awards díjátadón is híres tervezők költeményeiben vonult fel Hollywood krémje - a feketétől a fehéren át a legszínesebb kreációkban pompáztak a sztárok. Emma Stone különleges szabású koktélruhát választott, míg Natalie Portman bordóban tündökölt. Kattintsd végig szavazásunkat, és döntsd el, ki volt a csinosabb a gálán!

Ezt is szeretjük