Natalie Portman is átlátszóban mutatta meg mellbimbóját

A színésznő a szerencsétlen ruhaválasztás miatt a kamerák kereszttüzében fedte fel kebleit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman nem tartozik Hollywood villantókirálynői közé, ám néha neki is sikerül úgy felöltöznie, hogy kikandikáljon egy-egy olyan testrésze, amit talán jobban szeretett volna eltakarni.

Pici, de cici


Az ilyen pajzán pillanatoknak a gyönyörű sztár hímnemű rajongói bizonyára csak örülnek, ám Natalie-nak néhányszor igencsak kínos perceket okoztak az öltözködés során elkövetett figyelmetlenségek.

Az alábbi fotók is egy ilyen cikis helyzetet örökítenek meg, amikor a vörös szőnyegen a fotósoknak pózoló híresség nem vette észre, hogy áttetsző ruhája alatt kristálytisztán látszik szűzies mellbimbója.

Borzalmas ruha, elálló fül és kivillanó cickó

A méregdrága zöld estélyi már magában rossz választás volt, hiszen A másik Boleyn lány egyébként mindig irigylésre méltóan csinos sztárja körülbelül úgy néz ki benne, mintha penészszínű celofánba lenne csomagolva.

A helyzeten a ruha szabása sem javít, nagyjából annyira mutat benne előnyösen a törékeny termetű színésznő, mintha nagymamája egyik régi kombinéját öltötte volna magára.

És ezután jön még csak a java, hiszen a kétrétű ruhaköltemény alsó – a melleket eltakarni hivatott – rétege a nagy sietségben huncutul félrecsúszott, és a fotósok legnagyobb örömére plasztikusan rajzolódott ki alatta Natalie kislányosan zsenge mellbimbója.

De ezzel még nem ért véget a bájos híresség pechsorozata, aki a fényképeket visszanézve nem csak kivillanó keblei miatt pirulhatott, hanem azt is meg kellett állapítania, hogy legközelebb jobban teszi, ha nem tűri a füle mögé a haját.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Így ugyanis tragikomikusan elállnak a fülkagylói, és a cikis látványt csak még jobban hangsúlyozzák a méter hosszan csüngő, hatalmas fülbevalók.

Ezt is szeretjük