Holtrészegre itta magát a túlsúlyos tévésztár
Ittas fotóval
Natalie Cassidy alaposan szétcsapta magát, vesztére meg is örökítették ittasan egy koncertről távoztában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Cassidy-t júniusban kapták lencsevégre Londonban, miután megnézte a The Rifles nevű rockbanda koncertjét a Camden Stablesen. A 26 éves brit színésznő és tévésztár a jelek szerint nagyon jól érezte magát a bulin, arról nem is beszélve, hogy a fotó tanúsága szerint az alkoholfogyasztástól sem tartózkodott.


Tegyük azért hozzá, hogy a róla készült lesifotót elnézve még finoman fogalmaztunk. Hiszen Natalie bódult tekintetét látva nagyon valószínűnek tűnik, hogy tetemes mennyiségű ital elfogyasztásával érte el a végzetes összhatást, a partit pedig kínzó másnaposság követte.

Tragédiák, plasztika, elhízás

Natalie Cassidy Anglia ismert celebjei közé tartozik, aki hányattatott sorsával, plasztikai műtétjével és jojódiétájával már eddig is több alkalommal a címlapokra került.

Édesanyja 2002-ben halt meg rákban, majd az EastEnders sorozatbeli kolléganője, Wendy Richard – akire második anyjaként tekintett - is rákos lett, elvesztése után pedig kis híján teljes idegösszeomlást kapott.

A híresség nem titkolta el azt sem, hogy 2004 szeptemberében mellnagyobbító műtéten esett át, melynek során 36A méretűből 36D méretűre növelték kebleit.

A nyár folyamán pedig elhízásával hívta fel magára a figyelmet. A túlsúlyos Cassidy ugyanis 2007-ben fél év alatt 25 kilójától szabadult meg, idén ősszel azonban ismét meglehetősen kigömbölyödve kapták le.

Ez azonban nem vette el a kedvét attól, hogy elvállalja a BBC Strictly Come Dancing című táncos tévéműsorában való szereplést. Cassidy jelenleg is versenyben van, és Vincent Simone táncos elmondása szerint túlsúlya korántsem hátráltató tényező a megmérettetésben.
Ezt is szeretjük