Natalie Portman köldökig kivágott miniruhában bulizott - Sosem volt meg ilyen merész
A visszafogott színésznő most megvillantotta szexisebb oldalát.

natalie-portman-kivagott-ruha-lucy-in-the-sky-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman tegnap alaposan meglepte a rajongóit az új filmje, a Lucy in the Sky Los Angeles-i díszbemutatóján, ugyanis az Oscar-díjas színésznő élete legmerészebb ruhájában jelent meg az eseményen.

Köldökig kivágott miniben pózolt

A sztár híres visszafogott stílusáról, most azonban úgy döntött, kipróbál valami sokkal kihívóbbat, ezért egy köldökig kivágott miniruhába bújt, ami nem sokat rejtett el a kíváncsi szemek elől. A színésznő általában nem mutogatja magát, ennek ellenére volt már jó néhány filmje, ahol megszabadult a ruháitól, ha a karakter úgy kívánta.

natalie-portman-kivagott-ruha-lucy-in-the-sky-1
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

Ilyen volt például a Közelebb, a Planetárium vagy akár a Barátság extrákkal és a Fekete hattyú egy-egy jelenete. Az új filmjében nem valószínű, hogy lesz vetkőzős snittje, hiszen egy asztronautát alakít, aki egy űrbeli küldetés után hazatér a Földre, és nem igazán találja önmagát.

A drámában Jon Hammel, a Mad Men - Reklámőrültek sztárjával, Zazie Beetzcel, a Deadpool üdvöskéjével, valamint Dan Stevensszel játszik együtt, akit a legtöbben a Downton Abbey sorozatból ismerhetnek. A sztárparádé ellenére érthető, hogy mindenki rá figyelt a premieren - ebben a ruhában alaposan ellopta a show-t.

A rajongóktól is csupa pozitív kommentet kapott a szettjére: "Mintha még mindig 16 éves lenne, elképesztő, hogy nem öregszik. Fantasztikusan néz ki - és ez a ruha!", "Úgy irigylem, hogy melltartó nélkül is felvehet ilyesmiket, rajtam borzasztóan állna, de ő nagyon csinos", "Mint egy hasonlóan kis mellű személy, olyan üdítő látni, hogy valaki nem érezte szükségét a plasztikcickóknak. Hajrá Natalie, gyönyörű vagy" - írták a hozzászólók.

Ilyen szexi jelenetet is bevállalt

Ennél csak meztelenül viselhet kevesebbet - nézd meg, mely filmjében dobta le a ruháit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük