Pici a cicije, a férfiak mégis bolondulnak érte - A színésznő nem is hajlandó kés alá feküdni
Natalie Portman sosem plasztikáztatna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman nemzedékének egyik legtehetségesebb amerikai színésznője, akinek nem kellettek felfújt műmellek ahhoz, hogy érvényesülni tudjon az álomgyárban. Az egykori gyereksztár kemény munkával és emberfeletti kitartásával több mint 20 év alatt elérte, hogy komolyan vegyék a szakmában.

2004-ben jelölték először Oscar-díjra a Közelebb című filmdrámában nyújtott alakításáért, hat évvel később pedig a Fekete hattyú című balettos thriller főszerepéért megérdemelten át is vehette az aranyszobrot.

A Torontói Filmfesztiválon
A Velencei Filmfesztiválon

A 35 éves színésznő mindig csinos és elegáns megjelenésével is rendre kitűnik a tömegből a filmfesztiválokon, és büszkén vállalja természetesen idomait. Elég csak ránéznük a róla készült képekre, és rögtön érezhető, hogy teljesen ki van békülve önmagával és a testével, arról nem is beszélve, hogy sosem feküdne kés alá.

Könnyen lehet, hogy 2017 megint Natalie Portman éve lesz, hiszen szeptember elején mutatták be a tengerentúlon a Jackie című történelmi filmet, amiben olyan erőteljes alakítást nyújtott a gyászoló Jacqueline "Jackie" Kennedy Onassis szerepében, hogy a kritikusok egy második Oscar-díjat jósoltak neki.

Kismellű, szexi színésznők

Képeken még több kismellű színésznő, akikért az egész világ rajong. Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük