Megszületett a 44 éves énekesnő első babája - Csoda szép nevet kapott Natalie Imbruglia kisfia
Megérkezett Max Valentine, Natalie Imbruglia kisfia.

natalie-imbruglia-baba-megszuletett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodálatos örömhírt jelentett be a Torn című dal énekesnője, Natalie Imbruglia: 44 évesen megszületett első gyermeke, akiről már az is kiderült, hogy a gyönyörű Max Valentine nevet kapta.

Ilyen édes fotót posztolt kisfiáról

A sztár hosszú évek óta szeretett volna kisbabát, azonban ez idáig nem járt sikerrel. Mivel a korábbi partnereitől nem sikerült megfogannia, szingliként úgy döntött, hogy megpróbálkozik a beültetéssel, és egy spermadonor segítségével élete legnagyobb álma valóra vált - tegnap pedig már a kezében foghatta imádott kisfiát.

A piciről már egy fotót is posztolt, bár egyelőre csak a kis kezét mutatta meg Maxnak: "Üdvözlünk a világon, Max Valentine Imbruglia! Az én kisfiam! A szívem szinte túlcsordul a szeretettől!" - írta az Instagram-oldalán. A sztárnak rengetegen gratuláltak, főként az ausztrál kolléganői. Kylie Minogue is gratulált a babához, Sophie Ellis-Bextor pedig közölte, hogy nagyon örül, hogy az anyuka és a baba is egészségesek.

A sztár korábban az Evening Standardnak ezt nyilatkozta arról, hogy mennyire fontos számára az anyaság:

- Akik ismernek, tudják, hogy milyen régóta szerettem volna már anya lenni. Szerencsére beültetéssel és egy spermadonornak köszönhetően sikerült a megtermékenyítés, és már alig várom, hogy anyuka lehessek. Biztos voltam benne, hogy egyszer megtörténik a dolog, vagy így, vagy úgy. Sokáig reménykedtem benne, hogy találok valakit, akivel szeretjük egymást, és a baba is megadatik nekünk, de sajnos nem így lett. Viszont tudtam, hogy ha természetes úton nem jön össze, akkor minden más opciót kipróbálok - mondta a várandóssága alatt a lapnak.

Sztáranyák, akik 40 fölött szültek

A sztárvilágban sokan bevállalták a gyerekszülést még negyven felett is - nézd meg, kiknek sikerült a babaprojekt túl a negyedik ikszen!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük