Naomi Watts lassan 50, de 30-nak sem néz ki! Kollégái ledöbbentek a színésznő üde arcán
A színésznő elárulja, mi a titka a szépségének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naomi Wattsot döbbenten fogadták színésztársai a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Az ausztrál színésznő néhány nap múlva lesz 47 éves, mégis úgy fest, mint aki a 30. szülinapján sincs túl.

Naomi azt is elárulta, hogy mi szépségének a titka: a jó gének. Állítása szerint sohasem feküdt plasztikai sebész kése alá, sőt, botoxot sem használt, de nem tartja kizártnak, hogy a jövőben kipróbálja.

"Borzasztóan nehéz azt látni, hogy öregszel, mégis, ha megnézek két ötvenes vagy hatvanas éveiben lévő nőt, akik közül az egyik plasztikáztatott, a másik pedig nem, akkor valahogy mindig az tetszik jobban, aki elfogadja magát a ráncaival együtt, és szépen öregszik. Remélem, én is ilyen nő leszek, de nem mondom azt, hogy soha nem plasztikáztatnék."

Nézd meg hogyan fest a lassacskán 50 éves Naomi Watts, aki egy nappal sem tűnik öregebbnek 30-nál!

Katey Sagal, az Egy rém rendes család sztárja szebb, mint valaha

Katey Sagal visszatért a képernyőre, és a Kemény motorosokban felfedi igazán vad oldalát is. Az öregedés halvány jelét sem mutató színésznőt az egekig magasztalják, hiszen jobban néz ki, mint 25 évvel ezelőtt, amikor Peggy Bundyt alakította. Nézd meg galériánkat Katey Sagal idei vörös szőnyeges fotóiért!

Ezt is szeretjük