63 helyett 43-nak tűnik a felvarrt arcú Naomi Judd
Bizonyító fotók
A világhírű sztár általában lányával szokott koncertezni - bár leginkább testvérének tűnik az arcvasalás miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az még a sztárvilágban is meglepő, ha anyát és lányát lehetetlen megkülönböztetni egymástól – már ami az életkorukat tekinti. Pedig pontosan ez a helyzet a világhírű countryénekesnő, Naomi Judd és 18 évvel fiatalabb lánya, Wynonna esetében.

Melyik az anya, melyik a lánya?

Persze lehet azzal védekezni, hogy a gének meg a boldogság, de azért csak a naiv ember dőlne be ilyen átlátszó kifogásoknak.

A valóság sokkal prózaibb – a fiatalos pofi ugyanis nem másnak köszönhető, mint a plasztikai sebészek gondos keze munkájának.

Megbékélt az öregedéssel - legalábbis a könyvében

Máskülönben hogyan fordulhatna elő, hogy a 63 éves Grammy-díjas sztár arcán egyetlen valamirevaló ránc, de még egy kis szarkaláb sem fedezhető fel?

És hát az is árulkodó, hogy a tíz évvel korábban készült képeken idősebbnek tűnik, mint a friss fotókon.

Bár néhány éve Larry King show-jában bevallotta, hogy némi arcfelvarrást eszközöltek rajta, ironikus módon a „méltósággal megöregedni” mozgalom lelkes szószólója.

A témában 2007-ben még könyvet is megjelentetett. Ebben egyebek közt arra szólítja fel a nyugdíjaskorúakat, ne a külsőségekkel törődjenek, hanem koncentráljanak belső értékekre, és béküljenek meg az idő múlásával - ahogy ő is teszi.

- Azután határoztam el, hogy megírom az Aging Gracefully-t, hogy egy magazin a tíz legszexisebb nagyszülőkorú sztár közé választott, Mick Jagger, Pierce Brosnan, Goldie Hawn és Harrison Ford  mellett.
Büszke voltam, hogy felkerültem a listára. Ez ugyanis azt bizonyítja, hogy a hatvan felettiek is lehetnek életerősek, egészségesek, produktívak, sőt még szexisek is! – vallja a könyv első fejezetében.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Judd és Wynonna a countryvilág legsikeresebb anya-lánya párosát alkotják. Ám a mama hét év és 20 millió eladott lemez után egy időre kénytelen volt abbahagyni a zenélést, mivel Hepatitis C-t diagnosztizáltak nála. 2000-re azonban felgyógyult, így fokozatosan visszatért a pályára, rajongói nagy örömére.

Ezt is szeretjük