Ruha nélkül fotózták a képmutató Naomi Campbellt
A negyven felé közeledő szupermodellt nem először fényképezték meztelenül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudvalevő, a sztároknak nem mindig lehet hinni, ha éppen arról kérdezik őket, mi is a kedvenc kozmetikai termékük vagy ruhamárkájuk.


Választásukat ugyanis nagymértékben befolyásolja, hogy éppen melyik szépészeti céggel állnak kapcsolatban, netán szerződésben.

Ám az állatvédelmet mégsem lehet divatból művelni, különben könnyen képmutatónak könyvelik el az embert.

Így járt legutóbb Naomi Campbell is, aki szabályosan sokkolta a lelkes állatbarátokat. A 39 éves modell ugyanis nem átallott nyestbundában pózolni a híres Dennis Brasso cég felkérésére!

Nem érdeklik az állatok

Bár a fotókon még mindig remekül fest a párductestű híresség, azzal már egyáltalán nem nyerte el az emberek rokonszenvét, hogy szőrmében hagyta magát fotózni.

Pucéran, de szőrmében

Főleg annak tudatában nem, hogy 15 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a sztárszépségeknek, akikkel a népszerű „Inkább pucéran megyek, minthogy állati szőrmét viseljek” kampány részeseként meztelenül állt, pontosabban ült modellt a PETA állatvédő szervezetnek.

Leginkább az a fotó verte ki a biztosítékot, melyen Campbell láthatóan mindennemű ruha nélkül, a pőre testére öltötte fel a bundát - mintegy botrányos válaszul a PETA szlogenjére.

Mindenesetre a sztárt egyáltalán nem érdekelte, mit gondolnak róla. Ráadásul korábban is rajtakapták már, hogy a nyílt utcán bundában mutatkozott, bár ezidáig ilyen látványosan nem vállalta fel szőrmeimádatát.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Állítása szerint kibékült a petásokkal, így senkinek nem lehet kifogása a fotók ellen. Persze a bundához felhasznált nyesteket nyilvánvalóan nem kérdezték meg a témában.

Ezt is szeretjük