9 pucér csaj, észvesztően óriási dudákkal
Vérforraló fotóinkkal
Valóra vált álom: a férfimagazin nagy cicik különkiadásától tutira neked is felmegy a vérnyomásod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas cickók és a hozzájuk tartozó szőke lányok egymás után elképesztően dögös fotókon, az angolok kétségkívül értik a dolgukat!

Ezektől a cickóktól bárki beájulna

A Zoo magazin ugyanis most már nem elégszik meg egyetlen szexi csaj félpucér fotóival, ami érthető, hiszen egyre nagyobb a verseny és a konkurencia a piacon, a lépést pedig csak úgy lehet tartani, ha a csajok számát megtöbbszörözik.

A Nuts magazin – az első számú vetélytárs - például legutóbb Lucy Pinder és Sophie Howard észvesztő cickótapizós képeivel ajándékozta meg olvasóit, de arra is volt nem olyan régen példa, hogy három csábos modell pajzánkodott egy képzeletbeli nyári táborban egy neves divatmagazin kedvéért. Szóval úgy tűnik, hogy egyetlen izgató modellel már nem igazán lehet eladni ezeket a kimondottan férfiaknak készített hetilapokat, ezért a szerkesztők aztán apait-anyait beleadnak, hogy hétről-hétre szállítsák a dögösebbnél dögösebb csajokat – ezúttal tucatjával.

A nagy cickó különkiadás

Most tehát a Zoo magazin Nagy cicik különkiadásának a vérforraló fotóiban gyönyörködhetünk, ami címéhez híven a méretes keblekkel megáldott szépségekről és lehengerlő ütközőikről készült képeivel kábítja a nyári hőségben az olvasókat.

Szám szerint összesen kilenc gyönyörű glamour modell vet be mindent, hogy tutira leizzadjunk a légkondi és a limonádé mellett: Malene Espenson, Seren Gibson, Casey Batchelor, Sam Cooke, Sammy Braddy, Sammie Pennington, Amy Lu, Amii Grove, Emma Frain.

Persze senki se ijedjen meg, ha netán ezek a nevek nem csengenek túlságosan ismerősen idehaza, hiszen a glamour-csajok nevei – akik külföldön igencsak felkapottak - feleannyira sem ismertek, mint a divatszakmában dolgozó társaiké.

Egyes glamour-lányoknak azonban mégis sikerül nagyobb hírnévre szert tenniük, sok esetben más módszereket is bevetve - Keeley Hazell nevét például az utóbbi időkben egyre többen ütik be a keresőkbe, amit csodás mellein túl 2004-es házi szexvideójának is köszönhet.

Ezt is szeretjük