Csont és bőr Nadine Coyle a Girls Aloud bájos sztárja
Nadine Coyle-ról a napokban megdöbbentő fotók láttak napvilágot, melyeken az egykor szexi énekesnő csont és bőr.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nadine Coyle-t egykor rengetegen irigyelték nőies alakja miatt, amit a Girls Aloud csajbanda tagjaként sosem félt megmutatni a színpadon.

Amióta azonban a 24 éves brit sztár Los Angelesbe költözött, hogy a tengerentúlon építgesse szólókarrierjét, mintha őt is hatalmába kerítette volna a hollywoodiak legnagyobb átka, a zéró méretre való kíméletlen törekvés.

Egyre véznább

Legalábbis ezt látszanak alátámasztani azok a megdöbbentő fotók, melyek az egykor csinos énekesnőről készültek, amint megérkezett egy észak-londoni lemezstúdióhoz. Túlzás nélkül állítható, hogy Coyle borzalmasan néz ki: a bombázó szépségből egy anorexiás roncs lett, akiről még a cipője is leesik, annyira csont és bőr.

A dolog annál is különösebb, mivel a sztár korábban több interjújában is hangsúlyozta, sosem szeretne túl vékony lenni.

- Gyűlölném, ha túlságosan lefogynék. Az az igazság, tetszik, hogy nőies az alakom, és úgy elöl, mint hátul van mit fogni rajtam. A súlyom egyébként változó, de általában 36-os vagy 38-as ruhákat hordok. Mindenesetre vézna semmiképpen sem szeretnék lenni, legfeljebb karcsú - nyilatkozta tavaly.

Láthatóan nincs minden rendben

Persze elképzelhető, hogy a gyakorlatban már sokkal többet aggodalmaskodik a súlyán, mint amennyit bevall. Állítólag 2009 nyarán egy alkalommal rajtakapták, amint elővarázsolt egy mérleget a táskájából az Ivy étteremben, majd gondosan megmérte a halat, amit szervíroztak számára, mindenféle köret nélkül. Végül a kiporciózott étel felét mégiscsak érintetlenül hagyta.

Mindenesetre, ahogy az már lenni szokott, a sztár tagadja, hogy fogyott volna az utóbbi időben - sőt, állítása szerint még szedett is magára amerikai tartózkodása alatt.

- Nadine sosem volt még jobban, lelkileg és testileg is kitűnő egészségnek örvend - erősítette meg menedzsere, Bruce Garfield.

Ezt is szeretjük