Ő volt a Muriel esküvője csúnyácska színésznője - 46 évesen szebb, mint valaha
Toni Collette egyáltalán nem úgy néz ki, mint filmbeli karaktere.

toni-collette-muriel-eskuvoje-ma-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb vígjátéka a Muriel esküvője című film volt, melyben egy csúnyácska, butácska lány egy ausztrál porfészekben egész nap ABBÁ-t hallgat, és álmai esküvőjét tervezgeti, annak ellenére, hogy még sohasem volt férfi az életében.

Így néz ki a valóságban a Murielt alakító színésznő

Muriel hatalmas személyiségfejlődésen esik át a film során. Magabiztos lesz, megismeri önmagát, és rájön, hogy mi a célja az életben. Külsőleg is rengeteget változik, a film végére már egy vidám, életteli, bájos nő lesz belőle. Az őt alakító Toni Collette egyáltalán nem olyan, mint filmbeli alteregója, csupán a szerep kedvéért csúfítottak rajta.

Csúnya frizuráján és sminkjén kívül egy hónap alatt 16 kilót hízott, hogy passzoljon a külseje a karakterhez. Megérte megváltoztatnia a külsejét a szerepért, ugyanis Muriel egy Golden Globe-jelölést hozott neki. A valóságban persze mindig is nagyon csinos volt, most pedig, 46 éves korában szebb, mint valaha.

toni-collette-muriel-eskuvoje-ma-2019-nagy
Fotó: Getty Images

A film debütálásának 25. évfordulóján újra moziba került a klasszikus, a film főszereplői pedig mind ott voltak a premieren. Toni Collette egy mélyen dekoltált, fekete ruhában vett részt az eseményen, amihez vagány bőrdzsekit húzott. A rajongók nem győzték dicsérni: szerintük jobban néz ki, mint fiatalon.

Ennek hangot is adtak a közösségi oldalakon: "Ő lenne a csúnya Muriel? Hát én itt helyben feleségül venném", "Micsoda bombanő! Ki hitte volna, hogy ilyen szép nő lesz belőle...", "Toni Collette dögösebb, mint valaha. Ha már huszonévesen nem voltam bombázó, remélem negyvenesként beérek, mint ő" - írták a rajongók.

Coverfotó és ajánlóképek: Northfoto.

Ezt is szeretjük