Hollywood legrondább műmellei
Az álomgyár legcsúfabb mellei, melyek eltorzultak, behorpadtak vagy szinte szétdurrannak - köszönhetően az elbaltázott plasztikáknak.

Dia

 	Pamela Anderson 	A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb nyuszilánya az évek során több alkalommal is felfújatta melleit. A bizarr torzulást látva azonban érthető, hogy végül kivettette melleiből az implantátumokat. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Pamela Anderson túl sokat mutatott magából »

Pamela Anderson

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb nyuszilánya az évek során több alkalommal is felfújatta melleit. A bizarr torzulást látva azonban érthető, hogy végül kivettette melleiből az implantátumokat.

Kapcsolódó cikk:
Pamela Anderson túl sokat mutatott magából »

Dia

 	Tori Spelling 	A népszerű sorozatsztár is kés alá feküdt, hogy megnagyobbítsa mellét, iszonyatosan behorpadt dekoltázsát minden bizonnyal egy botkezű plasztikai sebész kontár munkájának köszönheti. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Tori Spelling terhesen bújt bikinibe »

Tori Spelling

A népszerű sorozatsztár is kés alá feküdt, hogy megnagyobbítsa mellét, iszonyatosan behorpadt dekoltázsát minden bizonnyal egy botkezű plasztikai sebész kontár munkájának köszönheti.

Kapcsolódó cikk:
Tori Spelling terhesen bújt bikinibe »

Dia

 	Sharon Stone 	Az Elemi ösztön bombázója éveken keresztül tagadta, hogy megműttette volna mellét, ám miután lefogyott, egyértelműen meglátszott, hogy bizony neki is szilikont ültettek a mellébe. 	Kapcsolódó cikk: 	Sharon Stone az utca közepén villantott »

Sharon Stone

Az Elemi ösztön bombázója éveken keresztül tagadta, hogy megműttette volna mellét, ám miután lefogyott, egyértelműen meglátszott, hogy bizony neki is szilikont ültettek a mellébe.

Kapcsolódó cikk:
Sharon Stone az utca közepén villantott »

Dia

 	Whitney Houston 	A vékony énekesnő mellei túlságosan természetellenesen festettek, sokak szerint ő is plasztikáztatott. Whitney Houston 2012. február 11-én hunyt el. 	Kapcsolódó cikk: 	Whitney Houston élete képekben »

Whitney Houston

A vékony énekesnő mellei túlságosan természetellenesen festettek, sokak szerint ő is plasztikáztatott. Whitney Houston 2012. február 11-én hunyt el.

Kapcsolódó cikk:
Whitney Houston élete képekben »

Dia

 	Victoria Beckham 	Az első számú focistafeleség ismertetőjegyei voltak a földönkívülinek tűnő luficicik, amelyeket előszeretettel hordott állig felpocolva. Később az implantátumokat kivetette, mondván egy komoly divattervezőhöz nem illenek. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Victoria Beckhamet bugyiban fotózták »

Victoria Beckham

Az első számú focistafeleség ismertetőjegyei voltak a földönkívülinek tűnő luficicik, amelyeket előszeretettel hordott állig felpocolva. Később az implantátumokat kivetette, mondván egy komoly divattervezőhöz nem illenek.

Kapcsolódó cikk:
Victoria Beckhamet bugyiban fotózták »

Dia

 	Heather Mills 	Paul McCartney exfeleségének hosszas civakodás után sikerült egy tetemes összeget legombolnia az egykori Beatles tagról, ám bizarr mellét látva úgy tűnik, hogy jó plasztikai sebészre már nem futotta neki. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Heather Mills botrányos válása »

Heather Mills

Paul McCartney exfeleségének hosszas civakodás után sikerült egy tetemes összeget legombolnia az egykori Beatles tagról, ám bizarr mellét látva úgy tűnik, hogy jó plasztikai sebészre már nem futotta neki.

Kapcsolódó cikk:
Heather Mills botrányos válása »

Dia

Kelly BensimonA népszerű amerikai modell, ékszertervező és szerkesztő mellei kapcsán nem hogy szimmetriáról nem beszélhetünk, de a beléjük ültetett implantátumok mintha kétfelé indultak volna el, hogy végül eltűnjenek mellkasáról.Kapcsolódó cikk:Szörnyen eltorzultak a sztárhölgy szétműtött mellei »

Kelly Bensimon

A népszerű amerikai modell, ékszertervező és szerkesztő mellei kapcsán nem hogy szimmetriáról nem beszélhetünk, de a beléjük ültetett implantátumok mintha kétfelé indultak volna el, hogy végül eltűnjenek mellkasáról.

Kapcsolódó cikk:
Szörnyen eltorzultak a sztárhölgy szétműtött mellei »

Dia

 	Janet Jackson 	Az énekesnő topless pózolt a kilencvenes évek közepén a Rolling Stone magazin címlapján, ám ijesztően fodrozódó mellét látva nem valószínű, hogy a közeljövőben újabb felkérést kap. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Janet Jackson bámulatosan lefogyott »

Janet Jackson

Az énekesnő topless pózolt a kilencvenes évek közepén a Rolling Stone magazin címlapján, ám ijesztően fodrozódó mellét látva nem valószínű, hogy a közeljövőben újabb felkérést kap.

Kapcsolódó cikk:
Janet Jackson bámulatosan lefogyott »

Dia

 	Maxi Mounds 	A világ legnagyobb plasztikázott melleinek birtokosa a Long Island-i pornószínésznő. Mounds 42M-es melltartót hord, mellbősége több mint másfél méter, mellének súlya pedig egyenként meghaladja a kilenc kilogrammot. 	 

Maxi Mounds

A világ legnagyobb plasztikázott melleinek birtokosa a Long Island-i pornószínésznő. Mounds 42M-es melltartót hord, mellbősége több mint másfél méter, mellének súlya pedig egyenként meghaladja a kilenc kilogrammot.
 

Dia

 	Chloe Lattanzi 	Olivia Newton-John lánya nemcsak anorexiájával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy fiatal kora ellenére máris sikerült ijesztően szétszabatnia melleit, de arcvonásai is gyanúsan merevek. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Chloe Lattanzit szétműtötték »

Chloe Lattanzi

Olivia Newton-John lánya nemcsak anorexiájával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy fiatal kora ellenére máris sikerült ijesztően szétszabatnia melleit, de arcvonásai is gyanúsan merevek.

Kapcsolódó cikk:
Chloe Lattanzit szétműtötték »

Dia

 	Jodie Marsh 	A brit glamour modell a nevetségesség határát súrolja duzzadt melleivel, amelyeket a fotók tanúsága szerint jócskán elméreteztek a plasztikai sebészek. Marsh ennek ellenére örömmel mutogatja őket lépten-nyomon. 	Kapcsolódó cikk: 	Megműtötték Jodie Marsh melleit »

Jodie Marsh

A brit glamour modell a nevetségesség határát súrolja duzzadt melleivel, amelyeket a fotók tanúsága szerint jócskán elméreteztek a plasztikai sebészek. Marsh ennek ellenére örömmel mutogatja őket lépten-nyomon.

Kapcsolódó cikk:
Megműtötték Jodie Marsh melleit »

Dia

 	Janice Dickinson 	A nyolcvanas évek egyik szupermodellje nemcsak mellét, hanem arcát is alaposan szétszabatta. Mostani külsejét látva nehéz elhinni, hogy több mint ezer pasi megfordult az ágyában. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Janice Dickinson kiábrándító látványt nyújtott »

Janice Dickinson

A nyolcvanas évek egyik szupermodellje nemcsak mellét, hanem arcát is alaposan szétszabatta. Mostani külsejét látva nehéz elhinni, hogy több mint ezer pasi megfordult az ágyában.

Kapcsolódó cikk:
Janice Dickinson kiábrándító látványt nyújtott »

Dia

 	Shauna Sand 	Vajon ki gondolná Lorenzo Lamas exfeleségéről, hogy bikinije egy ilyen elképesztő csúfságot rejt? Elbaltázott melle úgy fest, akár egy üres tejeszacskó, azon pedig csak csodálkozni lehet, hogy Sand egykor a Playboy-ban pózolt. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Szörnyen szétszabták Shauna Sandet »

Shauna Sand

Vajon ki gondolná Lorenzo Lamas exfeleségéről, hogy bikinije egy ilyen elképesztő csúfságot rejt? Elbaltázott melle úgy fest, akár egy üres tejeszacskó, azon pedig csak csodálkozni lehet, hogy Sand egykor a Playboy-ban pózolt.

Kapcsolódó cikk:
Szörnyen szétszabták Shauna Sandet »

Dia

 	Tara Reid 	Az egykori bombázó 2004-ben Puff Daddy 35. születésnapi buliját majdnem tönkretette, amikor véletlenül sebhelyes mellét villantotta. Ám a jelek szerint azóta sem sikerült a sebészeknek korrigálni az elszúrt műtétek ronda végeredményét. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Részegen fetrengett Tara Reid »

Tara Reid

Az egykori bombázó 2004-ben Puff Daddy 35. születésnapi buliját majdnem tönkretette, amikor véletlenül sebhelyes mellét villantotta. Ám a jelek szerint azóta sem sikerült a sebészeknek korrigálni az elszúrt műtétek ronda végeredményét.

Kapcsolódó cikk:
Részegen fetrengett Tara Reid »

Ezt is szeretjük
Fotó: