Smink nélkül rút, ráncos béka Kate Moss
Bizony sokan megfordultak legutóbb Kate Moss után, de nem éppen azért, mert olyan kitűnően nézett ki, hanem pont ellenkezőleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss először akkor keltett megdöbbenést a minap, amikor lekapták, amint a londoni Heathrow repülőtéren mindennemű smink nélkül igyekezett dolgára.


A partiőrült szupermodell megviseltnek tűnt és minden ránca élete 34 évéről – vagy még többről – árulkodott.

Egy nappal később pedig ismét sikerült a kétes bravúr: ekkor a Los Angeles-i LAX paparazzói örülhettek, mert a földet érő sztár még ramatyabbul festett, mint amikor a gépe elindult.

Moss azonban nyilván megszokta már a vakuk villogását, mert cseppet sem érdekelte, ki és milyen fotót készít róla.

Már nem partizik

Sokkal inkább örült annak, hogy ismét kibékültek kedvesével, Jamie Hince-szel újra együtt vannak. A páros még a múlt hónapban szakított, merthogy állítólag Moss nem volt képes felhagyni a féktelen bulizással.

Amióta azonban újból szent a béke, a szupermodell igyekszik kerülni az éjszakázásba nyúló dorbézolást. Ám bármilyen boldogok is együtt, azt tagadja, hogy ismét várandós lenne – egyelőre elég neki az immáron hatéves kislánya, Lila Grace.

Mindemellett üzleti sikereket is elkönyvelhetett a rebellis modell: Topshop kollekciója az eddigi legsikeresebbnek bizonyult.A Moss tervezte ruhák némelyike az árusítás megkezdése után néhány órával már el is kelt, a vevők kedvence volt többek között egy leopárdmintás ruha, mely 15 perc alatt mind egy szálig elfogyott.
Ezt is szeretjük