Rút narancsbőr csúfítja a kiöregedő Kate Moss lábát
Talán elérkezett az idő, hogy a világhírű szupermodell más szakma után nézzen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss az igazi átváltozóművészek közé tartozik. Az igazat megvallva, sosem volt úgymond klasszikus szépségek, mint mondjuk Cindy Crawford vagy Claudia Schiffer.


Moss mindig is deszka volt, piszkafa lábakkal, kicsit dülledt szemekkel, aprócska mellekkel és csontos alkattal.

Mégis, tagadhatatlan, hogy amint a kamerák kereszttüzébe került, sugárzott belőle valami, ami a legnagyobb modellek közé emelte.

Ráadásul jókor volt jó helyen, hiszen egyfajta újdonságot, frissülést jelentett a szakmának, amikor a kilencvenes években felbukkant.

Azóta számtalan címlapfotó és reklámkampány készült a modellel, és időközben persze arra is fény derült, nem véletlenül néz ki úgy, mint egy drogfüggő – amit már az elején pedzegettek a brit bulvárlapok.

Emellett pedig az alkoholt és a cigarettát sem veti meg mind a mai napig, bár mindezek tények ismerete sem gátolja a legnagyobb cégeket, hogy újra és újra szerződést ajánljanak neki.

Tényleg túl öreg már?

No, de általában amit az ember húszévesen megtesz, annak tíz év múlva issza meg a levét. Így aztán sejthető volt, hogy a züllött életmód előbb-utóbb a testén is otthagyja a nyomait. És ha megnézzük a 34 éves sztár külsejét, akkor egyértelműen felfedezhető, milyen jeleket róttak bőrébe a múltbéli kicsapongások. Már a múltkori repteres felvételeken látható volt, hogy bizony a ráncok és a foltok az ő arcát sem kímélték.

Most pedig a miniszoknyás fotókon az is kiderül, a narancsbőr is megtámadta combjait, ami talán kicsit korai még ennyi idősen.Mindenesetre egyesek máris azt kérdezgetik, vajon mikor néz végre más munka után a szakmából lassan kiöregedő Moss, másik viszont úgy vélik, a modern retusálási technikák mellett nem érdemes holmi szépséghibák miatt aggódni.
Ezt is szeretjük