Kate Moss valami egészen elképesztőt villantott
Kate Moss ismét gondoskodott róla, hogy az emberek ne menjenek el szótlanul mellette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss-ról azt gondoltuk, nem igazán tud újat mutatni nekünk. Láttuk már részegen fetrengve, józanul pózolva, csinosan és topisan, ráncosan és bombázóvá retusálva egyaránt.

A legtöbbször dizájner ruhákban és kiegészítőkben mutatkozó modell azonban most nem viselkedésével vívta ki a figyelmet, sokkal inkább egy furcsa kinövéssel.

Egy londoni partiról való távozásakor ugyanis egy eléggé látványos dudorral a csuklóján fotózták le.

Hogy a fura hupli mitől keletkezhetett, csak tippelni lehet, egyesek azt feltételezik, a Moss által kedvelt, hatalmas méretű kézitáskák nyomták el teljesen a csuklóját.

Mások szerint talán egy eldurvult csetepaté kínos következményét viseli a karján – vagy esetleg gyermekével túl hevesen bunyózott?

Alkohol: nem, cigi: igen

Akárhogy is, a ami még különösebbnek hatott, az az a tény, hogy az utóbbi időben többször is részegen támolygó szupermodell a képeken igencsak józannak tűnik.

Talán a szerelem teszi vele? Tudvalevő, hogy kedvese nemrég szakított vele, éppen botrányai miatt, ám újfent együtt látták őket nemrég. Jamie Hince állítólag megeskette rebellis kedvesét, hogy felhagy a mértéktelen bulizással, mert csakis akkor fogadja vissza. Így aztán Moss eltávolította az összes alkoholos palackot a házából, és helyükre üdítőt és ásványvizet telepített.

- Kate évekig buliról bulira járt. Ráadásul bárhol dolgozott, mindenhol korlátlanul fogyaszthatott pezsgőt, amennyit csak akart – hiába, ez is a modellszakmával jár. Ám mióta kibékültek Jamie-vel, rájött, hogy abba kell hagynia az ivászatot.Kate most már érettebb és okosabb, és szeretne végre igazi családként élni. Bár sokan azt hiszik, csak Jamie akarja így, de valójában ez Kate saját döntése volt. Végre életmódot akar váltani – árulta el egy ismerősük a Mirror magazinnak.
Ezt is szeretjük