Mo’Nique: „Igaz, rettentő szőrös vagyok, de a pasimnak így tetszem”

Az Oscarra jelölt Mo’Nique nem kis megrökönyödést okozott már szőrös lábaival, de őt ez nem érdekli.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik szeretnek olvasni a sztárokról, azok valószínűleg hamarabb megjegyezték MoNique nevét, mint ahogy tudták volna, mivel is keresi kenyerét Hollywoodban.

Rodney Perry színész, valamint Mo’Nique és férje, Sidney Hicks

A 42 éves amerikai komedista és színésznő ugyanis nemhogy büszke nem mindennapi méreteire, de a lábát sem szőrteleníti soha - ráadásul ebből egyáltalán nem csinál titkot. Így aztán még a vörös szőnyeges eseményeken is rendre a kelleténél rövidebb szoknyában és dús lábszőrzettel kapták le a sztárt.

Esélyes az Oscarra

Ma már persze azt is tudjuk róla, hogy hihetetlenül jó színésznő. Nem véletlenül jelölték szinte minden valamirevaló filmes díjra - ráadásul többet haza is vihetett - a Precious című drámában nyújtott alakításáért. Sőt, akár még az Oscart is megkaphatja a legjobb mellékszereplő kategóriában!

Ám remélhetőleg a vasárnapi ceremóniára ezúttal földig érő estélyit választ. A Golden Globe-on ugyanis megint a szőrzetéé volt a főszerep. Hiába kapta meg végül az aranyszobrocskát, sokkal több felvétel készült arról a pillanatról, amikor térdig felhúzta egyébként elegáns ruháját, és kivillant alóla lába.

Nem zavarja a szőr

Mindenesetre a sztár nemrég elmesélte, valószínűleg rajongóinak így kell őt megszokniuk, mert nem áll szándékában a szőrtelenítés. Férjének, a szintén színész Sidney Hicksnek, akitől két gyerkőce is született, ugyanis pontosan így tetszik.

- Sid szereti a szőrös lábam, és ha ő szereti, akkor ennyi. Egyszer megpróbáltam leborotválni, de elég kényelmetlen volt az egész, ráadásul fájt is. Szóval megfogadtam, hogy soha többet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

42 éves vagyok, és rettentő szőrös, de a pasimnak így tetszem - vallotta a sztár.
Ezt is szeretjük