Nem szégyelli dús szőrzetét a dundi Monique

Bevállalós fotó

A tévés híresség láthatólag a természetesség híve, és ezt minden alkalommal igyekszik is bizonyítani.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai származású színésznő, komika és valóságshow-háziasszony, Monique Imes általában a legdögösebb ruhában és tökéletes sminkben pózol a vörös szőnyeges eseményeken. Azonban nem is kell nagyító ahhoz, hogy hibát fedezzünk fel a megjelenésében.


Bár aranyszínű alkalmi öltözéke kétségkívül jó választásnak bizonyult, lába arról árulkodik, a sztár bizony régóta hanyagolja a szőrtelenítést.

Talán éppen a természetellenes hollywoodi elvárások ellen próbál ily módon tiltakozni, netán mindenféle módszerre allergiás?

Ki tudja. Mindenesetre láthatólag egyáltalán nem zavarja, hogy burjánzó szőrzete mágnesként vonzza az emberek tekintetét - rendületlenül mosolyog a kamerába.

A 41 éves, Mo'Nique becenéven ismert híresség korábban duci modellként kereste kenyerét, majd áttért a sitcom műfajra, és már a kezdetekkor nagy sikereket ért el. Neve ismerős lehet a The Parkers című sorozatból, amelyben egy bájos és tapintatlan anya szerepét alakította.

Azonnal megszerette a közönség

Állítólag már néhány évesen eldöntötte, hogy a showbiznisz világában fog dolgozni. A főiskola után bele is vágott, először a fiatalabb közönség szórakoztatásával.

Pozitív kisugárzása és egyedi előadásmódja egy csapás népszerűvé tette - hamarosan olyan R&B-előadók előtt lépett fel, mint Keith Sweet és Bobby Brown.

Az élő fellépéseket televíziós műsorok követték, és a stand-up műfajában is megcsillogtatta tehetségét. 1987-ben már az NBC Showtime at the Apollo című műsorában szerepelt, 1992-től pedig az HBO Def Comedy Jam-jében tűnt fel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Karrierje ma is töretlen, 2005-ben például Tony Scott Domino című thrillerjében játszott egy kisebb karakterszerepet, olyan nagyszerű színészek társaságában, mint Keira Knightley és Mickey Rourke.

Ezt is szeretjük