Mo'Nique szőrös lábbal jelent meg a díjátadón

Mo'Nique vasárnap este megkapta a Golden Globe-díjat, a vörös szőnyegen pedig valami igazán bozontosat villantott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010. január 17-én, vasárnap Mo’Nique nagy izgalmak közepette érkezhetett meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelbe, ahol a hatvanhetedik alkalommal osztották ki a Golden Globe-díjakat. A negyvenkét éves amerikai színésznőt jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriájában a Drágaságom című drámában nyújtott játékáért.

A kategória további jelöltjei Penélope Cruz, Vera Farmiga, Anna Kendrick és Julianne Moore voltak, ám a díjat végül Mo’Nique-nak ítélték oda. A Sapphire művésznéven híressé vált író Push című regényéből forgatott filmben ő testesítette meg a főszereplő kamaszlány erőszakos anyját, a kritikusok pedig imádták alakítását.

Mintha évek óta nem borotválkozott volna

Mo’Nique elegánsan festett estélyi ruhájában, ám akarva-akaratlanul sikerült egy kellemetlen villantással megajándékoznia a rajongókat. Amikor ugyanis felemelte szoknyáját, láthatóvá váltak lábai, amelyeket sűrű szőr borított.

Nem ez volt az első eset, hogy a túlsúlyát büszkén vállaló sztárhölgy bozontosat villantott, ám a jeles esemény előtt használhatta volna a borotvát.

Felfedte múltja sötét titkát

A díjesővel jutalmazott Mo’Nique minden bizonnyal az Oscar-díjért is versenybe szállhat majd márciusban. Meggyőző alakítása mögött azonban múltja egyik sötét és nyomasztó fejezete lappang, amelyet nem titkolt el a közvélemény elől.

- Magam is molesztált gyermek voltam. Amikor Lee Daniels rendező odajött hozzám, annyit mondott, hogy szüksége van rám, mert én kell, hogy ez a szörnyeteg legyek.

Mivel én pontosan tudtam, miféle szörnyeteget kell eljátszanom – mesélte a People-nek a színésznő.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Drágaságomat a Rolling Stone magazin a 2009-es év legjobb filmjének kiáltotta ki, a hazai mozis bemutatóról azonban egyelőre nincs információ.
Ezt is szeretjük