Dundin is imádnivaló a szőrös lábú Mo'Nique

Mo'Nique életvidámságát bizony tanítani kellene, hiszen a molett sztár több emberre való jókedvvel rendelkezik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dundi, alacsony, nagyszájú, imádja a Doritost, ráadásul valamilyen különös oknál fogva a borotvát akkurátusan kerüli - nos, Mo'Nique kétségtelenül Hollywood kakukktojásai közé tartozik, ám ő ezt cseppet sem bánja. A 42 éves, és nem mellékesen három gyermeket nevelő komikus-színésznő ugyanis sikert sikerre halmoz az álomgyárban.

A borotva nem a barátja

Ennek legfrissebb bizonyítéka a hamarosan bemutatásra kerülő Precious című mozi, amiben az XXL-es méretű sztár egy meglehetősen ellenszenves anyát alakít, aki durván bánik várandós tinilányával.

Színészként is sikeres

Mo'Nique a november elsején az American Film Institute - röviden AFI - szokásos évi fesztiválján bemutatott filmdrámában olyannyira meggyőzően játszott, hogy egyesek máris esélyesnek tartják a jövő évi Oscarra. A sztár állítása szerint volt honnan merítenie a szerephez, gyermekkorában ugyanis bátyja rendszeresen molesztálta.

Mindenesetre úgy véli, korai lenne még az Oscaron gondolkodni, majd meglátja, mit hoz a jövő. Inkább új beszélgetős műsorára, a The Mo'Nique Show-ra koncentrál, hogy az októberi első adás sikerét mindannyiszor meg tudja ismételni.

Szex és tévé

Az 1967-es tehetség élete legjobb döntésének tartja, hogy annak idején otthagyta szextelefonos kisasszonyi állását, és Hollywoodba ment szerencsét próbálni. 1999-ben a The Parkers című vígjátéksorozatban egy, a lányát egyedül nevelő anya szerepét osztották rá. Nikki Parker megformálásáért több alkalommal is jelölték az Image-díjra, amit végül négyszer vihetett haza.

Emellett megfordult mozifilmekben - Domino -, sikerszériákban - Kés/Alatt -, és a hozzá hasonló dundi lányok örömére két könyvet is a piacra dobott.

A Skinny Women are Evil: Notes of a Big Girl in a Small-Minded World, azaz a Vékony nők gonoszak - Egy nagydarab csaj a szűkre szabott világban, illetve a Skinny Cooks Can't Be Trusted, vagyis Sose bízz a vézna szakácsokban! nem meglepő módon a sikerlisták élén végezték.
Ezt is szeretjük