Totál lecsúszott Clinton furulyázó gyakornoklánya, Monica Lewinsky
Az elnöki cipzárak körül sertepertélő hírhedt Lewinsky nem töltötte tétlenül a botrány óta eltelt 10 évet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legendás pecsétekkel ellátott kék kosztüm alapozta meg hírnevét, Monica Lewinsky az elmúlt évtizedben igyekezett bebizonyítani, nincs szüksége elnöki pártfogásra ahhoz, hogy boldoguljon.

Szexis töltött galambból elhízott trampli

Nevét minden idők legnagyobb fehér házi szexbotránya tette világszerte ismertté, az egykori gyakornoklánynak azonban elege lett belőle, hogy az emberek csupán azt a szégyentelen nőt látják benne, akivel Bill Clinton megcsalta a feleségét.

Monica, akit egy általa ártatlan, incselkedő gesztusnak nevezett tangavillantás indított el a kétes hírnév felé, kivételes flörtölési tehetsége mellett kivételes elmebeli képességeiről is tanúbizonyságot tett, amikor a londoni gazdasági egyetemen mesterfokozatot szerzett szociálpszichológiából.

A hírhedt szivartól a táskakollekcióig

A Bill Clinton vaskos szivarját testközelből élvező, ma harmincas éveiben járó egykori gyakornok a szexbotrány kirobbanása után kétségbeesetten bizonygatta, hogy az elnökkel folytatott, másfél évig tartó titkos kapcsolata nem csak telefonszexből, orális gyönyörökből és egyéb szexuális játékokból állt, hanem valódi érzelmekről volt szó. A kínos helyzetbe került Clinton persze azt hangsúlyozta, hogy vonzódása kizárólag fizikális természetű volt, egészséges férfi létére nem tudott ellenállni a csinos huszonéves felkínált bájainak.

Miután elült a botrány és Monicát többé nem hívták interjúkra, a botrányhősnő elhatározta, hogy új életet kezd. Szállóigévé vált nevével megpróbálta eladni az általa tervezett táskakollekciót, egy darabig televíziós valóságshowt vezetett, majd jó ideig semmit nem lehetett hallani róla.

Ezalatt az idő alatt többnyire súlyával küszködött, először elefántméretűvé hízott, majd kétségbeesetten próbált lefogyni.

Hillary Clinton kampánya során azonban neve újra előkerült, és minden idők leghíresebb gyakornoklánya elkeseredve vehette tudomásul, diploma ide vagy oda, neve elsősorban mindig a hírhedt orálbotrány szinonímája lesz.

Ezt is szeretjük