Merész fotó! Monica Bellucci 6 hónapos terhesen is gyönyörű
Monica Bellucci 45 évesen ismét vállalkozott arra, hogy a Vanity Fair címlapján megmutassa magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abban valószínűleg mind a nők, mind a férfiak egyetértenek, Monica Bellucci korunk egyik legérzékibb színésznője.

2004-ben és idén is a Vanity Fair címlapján

A szépséges sztártól sosem állt távol buja bájainak megmutatása, és ezen a szokásán akkor sem változtatott, amikor éppen első gyermekét várta. Így aztán 2004-ben a Vanity Fair magazin olvasói a címlapon csodálhatták meg a várandós színésznőt, anyaszült meztelenül, hatalmas, domborodó pocakkal.

Terhesen is gyönyörű

Nos, azóta eltelt hat év, és mintha a történelem ismételné önmagát: Bellucci ugyanis ismét az említett lap borítóján pózol, hat hónapos terhesen - az egyetlen különbség, hogy ezúttal a fehérneműt azért magán hagyta.

Bár 45 évesen sokan túl öregnek tartják a terhességhez, a színésznő úgy véli, egyáltalán nem késett még el semmivel.

- Amikor 39 éves koromban megszültem Devát, mindenki azt tanácsolta, ha még egy gyereket akarok, akkor azt minél hamarabb igyekezzem világra hozni.

Én azonban úgy éreztem, még nem állok erre készen. Aztán meg, amikor mégis azt akartam, hogy teherbe essek, nem jött össze rögtön. Sajnos a babák nem úgy készülnek, mint a filmek, a dolgot nem lehet siettetni – mesélte.

Jól érzi magát

Azt is elárulta, bár tudja, hogy ebben a korban már több veszéllyel jár a terhesség, ugyanolyan fantasztikusan érzi magát most is, mint hat évvel ezelőtt.

Ami pedig a lemaradást illeti, azon a véleményen van, hogy manapság a nők akár 80-90 éves korukig is élnek, így rengeteg időt tölthet addig a gyermekével.

- 200 évvel ezelőtt a korombeliek többsége már halott volt, vagy éppen rettenetes egészségi állapotban. Most azonban teljesen más időket élünk, és a világ tele van 60 éves bombázókkal – fűzte hozzá.
Ezt is szeretjük