Monica Bellucci szőke hajjal is észbontóan dögös: új szerepe kedvéért alakult át
Monica Bellucci Anita Ekberg bőrébe bújhatott.

monica-bellucci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci színésznőként a ’90-es években kezdett filmekben szerepelni, de akkor szerzett magának nagyobb rajongótábort, amikor 2003-ban feltűnt a Mátrix-filmekben. Mielőtt meghódította volna a mozivásznat, modellként dolgozott.

Az olasz szépség a mai napig foglalkoztatott színésznő, legújabb dokumentumfilmjét, a The Girl In The Fountain című alkotást 2021 decemberében mutatják be a mozik, a premierje a torinói filmfesztiválon lesz, november 30-án.

Monica Bellucci új filmjében Anita Ekberg bőrébe bújik

Az alkotást Antongiulio Panizzi rendezte, a történet középpontjában Monica Bellucci lesz, akinek felajánlották, hogy egy filmben játssza el a 20. század egyik szexszimbólumát, Anita Ekberget. Pontosan ezért több jelenetben szőke parókában láthatjuk a színésznőt. Bár szerintünk Bellucci sötét tincsekkel a legszebb, nem mellesleg a barna haj vált a védjegyévé, ám a szőke fürtök is nagyon jól állnak neki.

A dokumentumfilm teljes előzetesét a színésznő az Instagram-oldalán is megosztotta, az alábbi posztra kattintva te is megnézheted.

A Svédországban született Anita Ekberg divatmodell, majd szépségkirálynő lett hazájában, az ’50-es években kezdett forgatni színésznőként. Leghíresebb szerepét Az édes életben játszotta el, amelynek az olasz Federico Fellini volt a rendezője. Ebben a filmben egy fekete ruhában mártózott meg a Trevi-kútban, amit a mai napig az európai filmtörténelem legikonikusabb jelenetei közé sorolnak. Ezzel az alkotással a korszak egyik szexszimbólumává vált. A dokumentumfilm leírásában azonban az olvasható, hogy Ekberg élete minden volt, csak édes nem, hiszen az ikoni lét falta fel őt valójában.

A dokumentumfilm azt fejtegeti, mit érezne egy kortárs sztár, ha Anitát alakítaná? Hogyan érezné magát annak a nőnek a helyében, akit saját sikere tett tönkre, miközben a démonjaival és a kétségeivel küzdött? Az Anitáról készült archív felvételek váltakoznak egy kortárs sztár, azaz Bellucci történetével, akinek felajánlják az esélyt, hogy eljátssza az ikont egy filmben.

Monica Bellucci legmerészebb fotózásai

Merészebb fotózásokat is elvállalt, volt, hogy fehérneműben vagy éppen félmeztelenül pózolt a kamerák előtt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan pózolt fiatal korában Monica Bellucci a fotósoknak.

Ezt is szeretjük