Monica Bellucci bordó csipkeestélyiben gálázott: a 90-es évek szexszimbóluma ma is gyönyörű
Monica Bellucci estélyi ruhája telitalálat volt.

monica-bellucci-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén számos filmfesztivált és gálát lemondtak a koronavírus miatt, így sajnos idén nem sok alkalommal láthatták a rajongók kedvenc sztárjaikat a vörös szőnyegen.

Olaszországban azonban megrendezték a Taormina Filmfesztivált, amit július 11. és 19. között tartottak meg. Az eseményre meghívták az ország egyik legendás díváját, Monica Belluccit is, aki a fesztivál utolsó napján jelent meg.

Monica Bellucci csipkeestélyiben gálázott

Az 55 éves színésznő nagyon elegánsan festett a gálán, egy bordó csipkeestélyit választott az alkalomra, ami jól kiemelte nőies idomait. A '90-es évek szexszimbóluma napjainkban is gyönyörű, pár évet bátran letagadhatna a korából.

GettyImages-1256915159
Fotó: Tullio Puglia / Getty Images Hungary

Egy kis fekete táskával párosította a szettjét, vállig érő haját enyhén behullámosította, ami csak még fiatalosabb megjelenést kölcsönzött neki. A sminkje is nagyon elegáns volt, inkább a szemeit hangsúlyozta, ajkaira csak egy szájfényt tett fel.

Az olasz nők stílusáról ódákat zengenek a divatlapok, ezzel kapcsolatban a The Review magazinnak fejtette ki véleményét.

GettyImages-1257115791
Fotó: Tullio Puglia / Getty Images Hungary

- Perugiában nőttem fel, ott kevésbé volt fontos, mennyire stílusos az ember. A divatot csak azután szerettem meg, miután idősebb koromban elköltöztem otthonról. Az olasz hölgyek nőiessége nagyon erős, szerintem ebben rejlik a titok. Az összes világmárka rendelkezik saját irodával és bolttal Milánóban, nem csoda, hogy az ott élők nagyon élik az öltözködést. A divat fővárosában sokkal hagyományosabban, visszafogottabban és elegánsabban hordják ruháikat a nők, mint Rómában - mesélte.

Legendás női sztárok smink nélkül

Kíváncsi vagy, hogyan fest Sharon Stone, Demi Moore vagy éppen Susan Sarandon smink nélkül?

Ezt is szeretjük