Felismerhetetlenné műtötték a fiatal Monet Mazurt
Monet Mazur ajkait fiatal kora ellenére felpumpálták a sebészek, és egykor vonzó arca vonalait is tönkretették.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monet Mazur nem tartozik Hollywood legismertebb és legidősebb celebjei közé, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy szépészeti beavatkozásnak vesse alá magát. 


Az amerikai modell és színésznő még csak 33 éves, ennek ellenére egykor vonzó arca vonalait mostanra alaposan megváltoztatták a plasztikai sebészek, és sajnos nem előnyére.

Érdemes alaposan szemügyre venni Mazur régebbi és újabb fotóit, a különbség feltűnő.

A megdöbbentő átalakulás szemet szúrt az egyik népszerű külföldi plasztikai sebészeti blognak is - szerintük egyértelmű, hogy a feltörekvő celeb ajkait feltöltötték, arról nem is beszélve, hogy pofacsontjai is természetellenesen festenek.

Nehéz megérteni, hogy amúgy vonzó és csinos sztárhölgyek miért fekszenek huszon- és harmincévesen kés alá, amikor erre tényleg semmi szükségük sem volna.

Monet például sokkal jobban nézett ki azelőtt, hogy kezelésbe vették a sebészek.

Persze elképzelhető, hogy mint sokan mások, Mazur is karrierje érdekében döntött úgy, hogy műtéti úton szépül meg.

A celebmacának ugyanis minden igyekezete ellenére nem sikerült igazán befutnia. Tinédzserkorában a Gap ruhamárka forgatott vele három reklámfilmet, az elmúlt években pedig olyan szuperprodukciók kisebb szerepeiben tűnt fel, mint a Betépve, az Anyád napja vagy a Szakítópróba.

Mazur magánéletéről meglehetősen keveset lehet tudni. Annyi biztos, hogy hosszabb-rövidebb ideig járt Ashton Kutcherrel, Adrien Brodyval és Dave Navarróval. jelenleg pedig Alex de Rakoff felesége. Első közös gyermekük, Preston Daniel 2005 nyarán született meg.
Ezt is szeretjük